Scheepsboilers

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Wil je een heerlijke warme douche kunnen nemen op jouw boot? Dan is een scheepsboiler uit het ruime assortiment van Nautic Gear een uitstekende keuze voor jou! In ons aanbod tref je boilers met diverse inhouden. Voor een optimale duurzaamheid is dit type bootuitrusting vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal. Hierdoor is het uitstekend te gebruiken voor watersport en zeevaart. Haal het comfort van thuis naar uw boot met een scheepsboiler van Nautic Gear. Je verwarmt eenvoudig het water in de wastafel, keuken en douche!

Allpa scheepsboiler

Het koken van een heerlijk gerecht aan boord van je boot begint bij het beschikken over warm water. Een Allpa scheepsboiler van Nautic Gear gebruikt de warmte van jouw scheepsmotor om het water te verwarmen. Voor een optimale veiligheid zijn de ketels afgeperst op 8 bar en de overdrukkleppen op 6 bar. Na het eten van een lekkere maaltijd was je het servies en bestek gemakkelijk af in een wasbak boot. Door de gebruikte materialen heeft de Allpa scheepsboiler een zeer hoge isolatiewaarde. Het water blijft lekker warm!

Scheepsboiler kopen

Heb jij de ketel gezien die je graag wilt hebben? Dan kun je in onze webwinkel eenvoudig een scheepsboiler kopen. Naast de verschillende afmetingen heb je ook keuze uit verschillende wattages. Bestel je boiler in onze webwinkel en wij zorgen vervolgens voor een snelle levering! Heb je nog vragen over het kopen van een scheepsboiler? Dan adviseren wij je om contact op te nemen met onze deskundige klantenservice. Zij helpen je graag verder!