Hondenzwemvest

Hondenzwemvesten
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Besto Hondenzwemvest
  Normale prijs € 24,95 Vanaf € 21,95
 2. ICEPEAK Zwemvest voor Hond & Kat
  Normale prijs € 34,95 Vanaf € 30,95
 3. Besto Hondenzwemvest Deluxe
  Normale prijs € 30,95 Vanaf € 26,95
 4. Plastimo Hondenzwemvest
  Normale prijs € 21,95 Vanaf € 20,95
 5. Jobe Hondenzwemvest
  (Tijdelijk) niet leverbaar
Tonen als Foto-tabel Lijst

Is een hondenzwemvest nou echt nodig? De meeste honden zijn uitstekende zwemmers, echter wanneer ze vanaf een boot in het water vallen hebben ze weinig mogelijkheden zelfstandig weer aan boord of op de wal te komen. Daardoor raakt uw hond snel vermoeid en uitgeput. Een goed hondenzwemvest zorgt ervoor dat uw trouwe viervoeter blijft drijven. Bij Nautic Gear zijn de zwemvesten in verschillende gewichtsklassen verkrijgbaar. Zo weet je zeker dat er altijd een exemplaar bij ons voorhanden is die bij jouw hond past! Met een hondenzwemvest van Nautic Gear ben je op alle situaties voorbereid.

Besto hondenzwemvest

Zorg ervoor dat je hond niets overkomt aan boord of langs het water met een Besto hondenzwemvest! Niet alleen blijft het dier hierdoor drijven, het zorgt er tevens voor dat de hond goed opvalt. Dit komt omdat het vest uit een speciaal High Visibility doek is samengesteld. Met een Besto hondenzwemvest behoudt de drager volledige bewegingsvrijheid. Dankzij de stevige D-ring waaraan je de hondenriem kunt bevestigen en grijplijn aan de bovenkant kun je je hond snel uit het water halen.

Hondenzwemvest kopen

Nautic Gear voorziet in hulpmiddelen voor optimale veiligheid aan boord van je boot. Daarom koop je een betaalbaar hondenzwemvest bij ons! Direct uit voorraad geleverd. Voor kinderen aan boord kun je bij ons uiteraard terecht voor een kinderreddingsvest. En om zelf helemaal veilig te zijn in het water kun je in onze webwinkel een automatisch reddingsvest bestellen. Voorkom gevaarlijke situaties voor iedereen aan boord van je boot door naast veiligheid voor jezelf ook je medepassagiers te beschermen.

Tip: Denk ook bij de aanschaf van een reddingsvest om uw gasten aan boord! Hiervoor zijn speciale noodreddingsvesten te koop die ook nog eens makkelijk zijn op te bergen!