Tapes

Tapes
Highlights
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. HPX Zip Fix Klittenband
  Normale prijs € 6,95 Vanaf € 6,75
 2. HPX All Weather reparatie tape
  Normale prijs € 5,95 Vanaf € 5,75
 3. HPX Butyl afdichtingstape grijs
  Normale prijs € 8,95 € 8,50
 4. HPX PVC Isolatietape 19mm / 20 meter
  Normale prijs € 2,95 Vanaf € 2,25
Tonen als Foto-tabel Lijst

Tapes voor de watersport koop je bij Nautic Gear. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment tapes aan voor de watersport. Waneer je een boot, jacht of sloep bezit zijn er aan boord talloze situaties waarbij een goede watersport tape de voorkeur heeft boven andere methodes van bevestigen, repareren of beschermen. Daarnaast leveren wij watersport tape van bekende en beproefde merken zoals PSP Marine tapes en HPX tape. Beiden zijn gespecialiseerd in het produceren van diverse watersport tapes voor diverse toepassing aan boord

Tapes watersport, een paar voorbeelden

In de watersport worden veel verschillende tapes gebruikt. Een paar voorbeelden: Ben je watersporter? Dan is een rolletje Rescuetape echt een must in je gereedschapskist. Bijvoorbeeld de zelfvulkaniseerdende siliconen rescuetape van HPX is een tape die je kan redden is veel onaangename situaties! Deze tape voor de watersport is namelijk waterbestendig en zelfs onder water te gebruiken. (Nood) reparaties zoals een lekkende brandstofslang, een gaatje in de romp, gescheurde turboslang is met deze tape snel te repareren. Dubbelzijdige tape is weer handig voor het bevestigen van voorwerpen zonder te hoeven boren in je boot. Wil je buiten, bijvoorbeeld in de kuip iets ophangen? Dan is er tape voor de watersport te krijgen bij ons die geschikt en ontworpen is voor buitengebruik. Moet er tijdelijk iets bevestigd worden? Kijk dan is naar de verschillende soorten klittenband. Ideaal voor het ophangen en weer kunnen demonteren of voor het fixeren van bootkussens.

Maar ook tapes voor zeilreparatie zijn populair. het zal u verbazen hoe goed de tapes van tegenwoordig een scheur of gaatje kunnen dichten!
Ook zeer populair, met name in de winter zijn de waterlijn tapes. Hiermee accentueert u de lengte van uw schip en geeft deze een sjieke uitstraling!

Waarom tape voor de watersport bij Nautic Gear Kopen?

Nautic Gear is gespecialiseerd in het selecteren en verkopen van producten speciaal voor de watersport. Omdat de weersomstandigheden aan boord zwaar kunnen zijn moet ook de tape die in de watersport gebruikt wordt hier geschikt voor zijn. Alle tapes voor de watersport die wij verkopen zijn geschikt om ze aan boord te kunnen gebruiken. Daarom leveren wij die merken die hievoor geschikt zijn zoals PSP marine tapes en de speciale tape van HPX.

Vragen over tape voor de watersport?

Heeft u vragen over tape voor de watersport? Bijvoorbeeld welke tape voor uw toepassing het beste is geschikt? Heeft u na het lezen van de uitgebreide productinformatie nog vragen? Onze klantenservice helpt u graag. Wij leveren tape voor de watersport direct uit voorraad zodat u deze meestal de volgende dag al in huis heeft en u met uw klus kunt starten. Meer haast? Ook kunt u uw online geplaaste bestelling bij ons afhalen. U bent van harte welkom!