Boss Marine Radio's

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

De geluidsweergave van een waterbestendige Boss Marine radio is ongekend. Hiermee kun je ook op het water altijd radio luisteren. Deze radio is bij Nautic Gear verkrijgbaar in verschillende varianten. Neem je graag je eigen muziek mee? Dan kun je kiezen voor een Boss Marine met USB aansluiting en CD ingang. De moderne muziekliefhebber met een mobiele telefoon kan desgewenst kiezen voor een Boss marine radio met bluetooth!

Boss marine radio 1308uab

De uitgebreide aansluitmogelijkheden maken de Boss marine radio 1308uab uniek. Behalve van USB of een Aux ingang kun je ook gebruik maken van een geïntegreerde SD kaarthouder of muziek streamen met bluetooth. Bij Nautic Gear kun je de Boss marine radio 1308uab voor een zeer scherpe prijs bestellen. Met dit apparaat beschik je over alles wat je als watersporter nodig hebt om te genieten van de geluidskwaliteit van een vooraanstaand audiomerk.

Boss marine radio kopen

Er zijn genoeg redenen om een Boss marine radio te kopen in de online watersportwinkel van Nautic Gear. De boordradio’s met CD aansluiting hebben een Anti Skip mechanisme, zodat een CD bij een lichte tot flinke golfslag niet zomaar overslaat. Verder heb je in onze winkel een ruime keuze uit hoogwaardige Boss Marine luidsprekers met wattages tot wel 400 Watt. Als je besluit een Boss marine radio te kopen in onze winkel kun je rekenen op onze uitstekende service een snelle levering!