Boss Marine Accessoires

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Boss MGR420R Remote control
  Normale prijs € 139,95 € 109,95
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 2. Boss Marine / G4 Dipool FM Antenne
  Normale prijs € 10,95 € 9,90
 3. Velex / Sportnav / Boss USB aansluitkabel
  Normale prijs € 24,95 € 23,95
 4. Boss Marine Rubber FM Antenne Wit
  Normale prijs € 14,95 € 12,95
 5. Boss Marine Rubber FM Antenne zwart
  Normale prijs € 14,95 € 13,35
 6. Universele waterdichte behuizing voor Marine FM Radio MRC10 Inbouw
  Normale prijs € 44,95 € 38,95
 7. Boss MRH 7 Universele waterdichte opbouw behuizing voor Marine FM Radio
  Normale prijs € 98,95 € 85,95
 8. Boss Marine versterker aansluit kit 2
  Normale prijs € 38,95 € 33,95
 9. Boss Marine afstandsbediening voor de UAB1308 radio
  € 30,95
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 10. Nieuw!
  Luidspreker kabel Zwart/Rood 2 x 1.50 mm²
  Normale prijs € 1,15 € 0,85
Tonen als Foto-tabel Lijst

Boss Marine Accessoires

Wanneer u op zoek bent naar Boss Marine accessoires bent u bij Nautic Gear Nautic Gear aan het juiste adres! Want bij ons kunt u terecht voor alle Boss Marine accessoires zoals FM-antenne’s, Boss marine radio covers of bijvoorbeeld een handige aansluitkit voor uw versterker. Voor de mensen die dit Amerikaanse merk nog niet kennen: Boss Audio Systems is opgericht in 1987 en heeft sinds dien een stromachtige ontwikkeling doorgemaakt. In 2000 startte Boss met het produceren en verkopen van Boss marine audio. Een serie radio’s en speakers speciaal ontworpen en gebouwd voor gebruik aan boord in soms heftige weersomstandigheden.

Boss Marine accessories: Maritieme antenne’s

In de reeks van Boss Marine accessoires treft u een aantal FM-antennes voor de boot aan. Twee sprietantennes van rubber en 1 dipool antenne.
Deze laatste is vooral handig aan boord van en console boot of sloep waar de radio vaak in de middenconsole is gemonteerd en een staande antenne niet zo eenvoudig of handig te plaatsen is. Dan komt een dipool antenne goed van pas. Deze is zeer eenvoudig aan de binnenzijde van de stuurconsole te plakken e n garandeert een prima ontvangst van de reguliere, landelijk dekkende FM zenders.

De Boss Marine rubberen spriet-antenne’s zijn weer ideaal voor gebruik op een motorkruiser. Omdat de standaard gemonteerde antenne kabel niet zo heel erg lang is kan het raadzaam zijn deze te verlengen. Bij ons vindt u daarvoor verlengkabels.

Boss marine accessories: Radio covers

In de collectie Boss Marine Accessoires treft u een reeks radio covers aan. Deze convers beschermen een Boss Marine radio met een DIN maat tegen de vaak harde weersomstandigheden aan boord. Bouwt u zo’n radio bijvoorbeeld in in de kajuit van uw motorschip dan zal in veel gevallen een cover niet nodig zijn. Bouwt u de boot radio bijvoorbeeld in een console in? Dan geeft zo’n cover een zeer goede extra bescherming waardoor u de levensduur van uw marine radio absoluut verlengt. Deze covers zijn naar wens verkrijgbaar in wit of zwart. Heeft u een DIN radio en wilt u deze opbouwen? Dan hebben wij en mooie cover die middels een standaard op de console kan worden geplaatst en de marine radio beschermd tegen weersinvloeden.

Boss Marine accessoires kopen bij NauticGear.nl

Wanneer u overweegt Boss Marine accessoires te kopen bent u bij NauticGear.nl aan het juiste adres. Al meer dan een decennia lang weet de watersporter ons te vinden wanneer he gaat om de online aankoop van de juiste watersportartikelen. Als vertrouwde partner helpen we u graag en vlot met de aankoop van de juiste bootaccessoires. Maar ook voor een technische vraag kunt u bij de dames en heren van onze klanten service terecht. Met op de meeste gebieden een doorgewinterde kennis helpen wij u graag voor, tijdens en na de aankoop van uw producten. Dat geld natuurlijk ook voor de aanschaf van een Boss Marine radio of een Boss Marine versterker of een setje goed bootspeakers.

Maar naast al deze voordelen bieden we nog meer waardoor het kopen van uw Boss marine accessoires bij Nauticgear.nl erg interessant is:

 • Boss Marine op voorraad? volgende werkdag bij u thuis
 • Haast? Bestel online, neem uw afhaalbericht mee en haal af bij onze afhaalbalie
 • Niet goed? geld terug!
 • Altijd zo scherp mogelijk geprijsd!
Naast equipment van Boss Marine kunt u bij Nautic Gear ook terecht voor de aankoop van al uw marine radio en audio , waaronder de geduchte concurent van Boss Fusion Marine