Uw privacy bij Nautic Gear


Nautic Gear respecteert de privacy van alle bezoekers van haar website en behandelt uw persoonlijke gegevens vertrouwelijk.

Als u voor het eerst iets bij ons koopt, vragen wij u altijd naar de volgende gegevens: voornaam, achternaam, bezorgadres en factuuradres, telefoonnummer en een e-mailadres. Wij leggen deze gegevens alleen vast in een bestand indien u er voor kiest een account aan te maken. Zo hoeft u ze niet bij elke bestelling opnieuw in te typen. En zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw bestelling met alle zorgvuldigheid kan worden verwerkt.

Heeft u daadwerkelijk iets gekocht bij Nautic Gear, dan onthouden wij uw e-mailadres, uw wachtwoord en de gegevens over uw bestellingen. U kunt deze gegevens bekijken en wijzigen in “in mijn account” indien u voor heeft gekozen deze aan te maken. Uw wachtwoord is persoonlijk. Wij verzoeken u daar vertrouwelijk mee om te gaan en deze alleen voor eigen gebruik te hanteren.

Eerdergenoemde persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om de inhoud van deze website te verbeteren en om de inhoud en de lay-out van onze pagina’s te individualiseren voor elke individuele bezoeker. Deze informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.

Als u zich aanmeldt bij Nautic Gear kunt u aangeven of u onze digitale nieuwsbrief wilt ontvangen. Als u dit aanvinkt, zult u regelmatig per e-mail op de hoogte worden gehouden van aanbiedingen en speciale acties. Wilt u de nieuwsbrief toch niet meer ontvangen? Dan kunt u dit aangeven door op de link te klikken die onderaan elke nieuwsbrief is afgebeeld, Tevens kun u in uw eigen account dit aangeven.

Nautic Gear verklaart dat zij uw persoonlijke gegevens niet zal verkopen. Wij geven uw gegevens alleen aan die partijen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling (indien dit van toepassing is op uw bestelling). Onze medewerkers en door ons ingeschakelde partijen zijn verplicht de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.