Avtex 12 Volt TV

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Je bent verzekerd van een goede beeldkwaliteit op je boot met een Avtex tv. Hiermee kun je gezamenlijk televisie kijken in je boot maar ook in de caravan of camper. Dankzij de geïntegreerde DVB T / T2 tuner is er geen schotel nodig voor een goede ontvangst. Als je een DVB T antenne aansluit, pik je probleemloos de signalen van Digitenne op. Om uitzendingen van Canal Digitaal te kunnen volgen is een Cam module nodig. Deze kun je bij Nautic Gear voordelig naast je nieuwe Avtex tv bestellen. Gaat het om een Tv aan boord van je schip en blijf je in Nederland? Dan is zijn de modellen (DR) interessant. Deze hebben wel DVB-T/T2 maar geen DVB-S en zijn daardoor dus prijstechnisch voordeliger.

Avtex tv 12v

Kleine schommelingen in de piekspanning kunnen gemakkelijk worden opgevangen door de Avtex tv van 12 volt. Deze is ook verkrijgbaar met ingebouwde DVD speler, waarop favoriete films, series of documentaires gemakkelijk kunnen worden afgespeeld. Een Avtex tv van 12 volt is in verschillende inchmaten verkrijgbaar en heeft bovendien een compacte vormgeving. Dat maakt deze TV een ideale metgezel voor in de avonduren of op een regenachtige dag. Ook kleine trillingen als gevolg van klotsend water worden moeiteloos opgevangen.

Avtex tv kopen

Je kunt jarenlang genieten van een uitstekende beeldkwaliteit door een Avtex TV te kopen. Deze vind je bij Nautic Gear voor een scherpe prijs. Het A-grade beeldscherm is precies afgestemd op kleine ruimtes waar met meerdere mensen TV kan worden gekeken. Zo genieten alle kijkers van haarscherp beeld vanuit verschillende hoeken. Meerdere HDMI poorten maken het aansluiten van randapparatuur zoals laptop en tablets eenvoudig. Zo kun je aan het eind van een dagje varen ook direct je nieuwste foto’s met de buitenwereld delen!