Automatisch Reddingsvest Kind

Automatisch Reddingsvest Kind

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Automatisch kinderreddingsvest Besto Junior inflatable 100N Rood
  Normale prijs € 120,55 € 99,95
 2. Automatisch kinderreddingsvest Besto Junior inflatable 100N Blauw
  Normale prijs € 120,55 € 99,95
 3. Automatisch kinderreddingsvest Besto Junior inflatable 100N Roze
  Normale prijs € 120,55 € 99,95
 4. Automatisch kinderreddingsvest Besto inflatable Pro Junior 100N
  Normale prijs € 136,05 € 127,95
 5. Besto poppenvest, speelgoed reddingsvest voor pop en knuffel
  Normale prijs € 21,70 € 17,95
 6. Besto Solas Alcares knipperlamp voor reddingsvest
  Normale prijs € 29,30 € 23,95
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 7. Besto Solas UM knipperlamp voor reddingsvest
  Normale prijs € 34,40 € 28,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Automatisch Reddingsvest Kind

Een automatisch reddingsvest voor een kind kan een uitstekend alternatief zijn in plaats van een schuimvest. Een automatisch reddingsvest voor een kind heeft een groot aantal voordelen: Over het algemeen is het drijfvermogen van een automatisch reddingsvest 150N, iets wat bij een schuimvest voor kinderen meestal 100N is. Alleen het Besto Turn safe schuimvest heeft 150N drijfvermogen. Naast meer drijfvermogen is een automatisch reddingsvest voor uw kind ook prettiger om te dragen. Het is luchtiger en geeft meer comfort. Soms is er een extra ring, een zogenaamde D-ring aangebracht aan het automatische reddingsvest. Hieraan kan een Lifeline worden bevestigd waarmee extra veiligheid wordt verkregen. Overigens, zorg bij een Lifeline ervoor dat de lengte zodanig is dat de bewegingsvrijheid is beperkt to de kuip of gangboord. Bij het overboord slaan met een te lange Lifeline kan de drenkeling voor de vaart van het schip anders onder de romp worden getrokken.

Een automatisch reddingsvest voor een kind blaast op zodra het met water in contact komt. Uiteraard zal bij buiswater of een spat regen het vest niet opblazen. Tevens zijn deze reddingsvesten over het algemeen voorzien van een handbediening. Hiermee kan in een noodsituiatie preventief het vest worden opgeblazen. Sommige automatische reddingsvesten hebben een kijkvenster waardoor controle van de drijfgascylinder mogelijk is.

Wij adviseren een automatisch reddingsvest alleen voor oudere kinderen (junior's). Kinderen waaraan je uit kan leggen wat er gebeurd als ze te water raken met een automatisch kinder reddingsvest. Aan te bevelen is een automatisch kinderreddingsvest samen met je kind, bijvoorbeeld in het zwembad, te testen. Het vervangen van een drijfgascylinder is eenvoudig en zo leert je kind wat er gebeurd als het vest opblaast.

Automatisch reddinsgvest kind kopen

Het kopen van een automatisch reddingsvest voor uw kind doet u eenvoudig online. Maar wanneer koopt u nu zo autmatisch kinder reddingsfvest?
Er is niet een echte vaste stelregel maar wij adviseren pas vanaf een jaar of 6 a 7 te gaan kijken naar een automatisch reddingsvest voior u kind.

Zijn kinderen jonger en zo'n vest zou activeren dan kunnen kinderen daar natuurlijk van schrikken. Afhankelijk van het kind is een jaar of 7 gemiddeld een mooi moment.
Maar hoe zit het bij oudere kinderen? of kidneren die wat zwaarder zijn? 
In die gevallen kunt u ook naar een volwassen vest gaan kijken. Vanaf een lengte van ongeveer 1.60 en een gewicht vanaf zo'n 40Kg kan het soms beter zijn een volwassenen maat te kiezen.

Het kopen van een automatisch reddingsvest voor uw kind bij Nautic Gear levert u een groot aantal voordelen op:

 • De bekende merken uit voorraad leverbaar
 • Altijd concurerend geprijsd
 • Op voorraad? voor cut-off tijd besteld, volgende werkdag thuis
 • Haast? Bestel online en haal af bij onze afhaalbalie
 • Advies nodig? Onze deskundige klantenservicehelpt u graag bij het maken van de juiste keuze automatisch reddingsvest voor uw kind
 • Altijd een goed automatisch kinder reddingsvest dat bij uw wensen aansluit.

Een goed alternatief voor een automatisch reddinsgvest voor uw kind is een schuimvest. Een schuimvest heeft niet het nadeel van het vervangen van een Co2 patroon wanneer deze is afgegaan en dat scheelt in de kosten waneer u een reddingsvest voor uw kind overweegt