Automatisch Reddingsvest Kind

Automatisch Reddingsvest Kind
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Automatisch kinderreddingsvest Besto Junior inflatable 100N Rood
  Normale prijs € 123,95 € 112,95
 2. Automatisch kinderreddingsvest Besto Junior inflatable 100N Blauw
  Normale prijs € 123,95 € 112,95
 3. Automatisch kinderreddingsvest Besto Junior inflatable 100N Roze
  Normale prijs € 123,95 € 112,95
 4. Automatisch kinderreddingsvest Besto inflatable Pro Junior 100N
  Normale prijs € 166,95 € 144,95
 5. Besto poppenvest, speelgoed reddingsvest voor pop en knuffel
  Normale prijs € 21,95 € 19,15
 6. Besto Solas Alcares knipperlamp voor reddingsvest
  Normale prijs € 28,95 € 24,95
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 7. Besto Solas UM knipperlamp voor reddingsvest
  Normale prijs € 29,95 € 25,95
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 8. Besto Solas Daniamant Dan W4A Knipperlamp Reddingsvest
  Normale prijs € 23,95 € 20,95
  (Tijdelijk) niet leverbaar
Tonen als Foto-tabel Lijst

Een automatisch reddingsvest voor een kind kan een uitstekend alternatief zijn in plaats van een schuimvest. Een automatisch reddingsvest voor een kind heeft namelijk een groot aantal voordelen: over het algemeen is het drijfvermogen van een automatisch reddingsvest groter, 150N, iets wat bij een schuimvest voor kinderen meestal 100N is. Naast meer drijfvermogen is een automatisch reddingsvest voor uw kind ook prettiger om te dragen. Het geeft meer bewegingsvrijheid en comfort. In sommige gevallen is er een extra ring, een zogenaamde D-ring aangebracht aan het automatische reddingsvest voor je kind. Hieraan kan een veiligheidslijn worden bevestigd waarmee extra veiligheid wordt verkregen. Zorg er bij zo’n lifeline wel voor dat de lengte zodanig is dat de bewegingsvrijheid is beperkt tot de kuip of het gangboord, zodat de drenkeling niet onder de romp van het vaartuig getrokken kan worden! Een automatisch reddingsvest voor een kind blaast op zodra het met water in contact komt, maar je kunt ook aan het koordje trekken.

Automatisch reddingsvest voor je kind kopen

Wij adviseren om een automatisch reddingsvest alleen voor je kind te kopen als het al wat ouder is. Namelijk kinderen op een leeftijd waaraan je uit kunt leggen wat er gebeurt wanneer ze te water raken met een automatisch kinderreddingsvest. Het is aan te bevelen om een automatisch kinderreddingsvest samen met je kind, bijvoorbeeld in het zwembad, te testen. Het vervangen van een herlaad patroon na die tijd is zeer eenvoudig en zo leert je kind meteen wat er gebeurt als het vest zichzelf opblaast. Het kopen van een automatisch reddingsvest voor jouw kind doe je eenvoudig online op nauticgear.nl

Welke maat automatisch reddingsvest moet ik bestellen voor mijn kind?

Er is geen vaste stelregel, maar wij adviseren pas vanaf een jaar of 6 à 7 te gaan kijken naar een automatisch reddingsvest voor jouw kind. Jonge kinderen kunnen namelijk erg schrikken wanneer een automatisch reddingsvest zichzelf plotseling opblaast. Maar hoe zit het bij oudere kinderen? Of kinderen die wat zwaarder zijn? In die gevallen kunt u ook naar een reddingsvest voor volwassenen kijken. Vanaf een lengte van circa 1.60 cm en een gewicht vanaf zo'n 40 kg kan het soms zelfs beter zijn om een volwassenen maat te kiezen. Het kopen van een automatisch reddingsvest voor jouw kind bij Nautic Gear levert veel voordelen op:

 • Bekende kwaliteitsmerken uit voorraad leverbaar
 • Altijd concurrerend geprijsd
 • Op voorraad? Voor cut-off tijd besteld = volgende werkdag in huis
 • Haast? Bestel online en haal af bij onze afhaalbalie in Veenendaal
 • Advies nodig? Onze deskundige klantenservice helpt je graag!
 • Altijd een goed automatisch kinderreddingsvest dat bij uw wensen aansluit.

Een goed alternatief voor een automatisch reddingsvest voor uw kind is een schuimvest. Een schuimvest heeft niet het nadeel dat je het CO2 patroon dient te vervangen, wanneer deze is afgegaan. En dat scheelt meteen weer in de kosten mocht je het overwegen om een reddingsvest voor jouw kind te bestellen!