Scheepsservies Regata

Scheepsservies Regata

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Scheepsservies Regata

Het scheepsservies Regata van Marine Business is "onbreekbaar", vaatwasserbestendig en een aantal basis items zoals bijvoorbeeld de dinnerborden beschikken over een antislip-ring aan de onderzijde. Hierdoor word wegglijden van dit scheepsservies voorkomen als uw boot onder helling ligt. Het is dan ook niet voor niets dat dit scheepsservies zeer in trek is bij alle watersporters en in het bijzonder bij zeilers. Het design met seinvlaggen is echt scheeps en komt op alle onderdelen van dit Regata servies terug. Regata scheepsservies geeft het gevoel van verre reizen, winderige kusten en een veilige thuishaven. Regata scheepsservies word gemaakt door specialisten en gekocht door kenners!

Regata scheepsservies, ruime keuze!

Regata scheepsservies bestaat uit heel veel verschillende items. Nieuw zijn de vierkante borden die we al kenden uit de Northwind collectie. Het voordeel is dat deze vierkante borden en schaaltjes weinig opbergruimte innemen. Bovendien zijn ze eigentijds. Een aanrader zijn de stapelbare glazen. ze worden verkocht per set van 6 glazen.

Scheepsmokken

Een zeer populair item zijn al jaren de scheepsmokken uit de Regata scheepsservies collectie. Ok deze Regata mokken zijn voorzien van een anti slip onderzijde. Bij het Regata scheepsservies is het Regata dienblad een aanrader!

Regata scheepsservies kopen

Natuurlijk kun je naar wens elk deel van een serie scheepsservies los kopen. Handig is om een 24 of 16 delige scheepsserviesset van het type Northwind te overwegen. Zo haalt u snel en eenvoudig de basis in huis en u krijgt een handige opbergtas meegeleverd. Vindt u een 24-delig scheepsservies te uitgebreid? dan is het handig te weten dat er ook een 16-delig scheepsservies van het type Regata verkrijgbaar is. Heeft u hulp nodig bij het bestellen of heeft u een vraag? belt u ons dan wij helpen u graag!