Salora TV

Salora
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Salora Travel 12 volt HD LED TV 22 Inch met DVB-T2 en DVB-S2 Tuner / FastScan
  Normale prijs € 288,95 € 287,95
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 2. Salora Travel 12 volt 22 inch HD SMART TV met Wifi en DVD-Speler DVB-T2-S2-C
  Normale prijs € 379,95 € 371,95
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 3. Salora Travel 12 volt HD LED TV 24 Inch met DVB-T2 en DVB-S2 Tuner / FastScan
  Normale prijs € 329,95 € 298,95
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 4. Salora Travel 12 volt 24 inch HD SMART TV met Wifi en DVD-Speler DVB-T2-S2-C
  Normale prijs € 398,95 € 386,95
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 5. Op = Op
  Salora 12 volt 24 inch TV LED9109CTS2 DVB-S2-T/T2-C Met DVD-Speler Canal Digitaal en Digitenne
  Normale prijs € 339,95 € 308,95
  (Tijdelijk) niet leverbaar
Tonen als Foto-tabel Lijst

Geniet optimaal van je favoriete serie aan boord met een Salora tv van Nautic Gear! Niet alleen op je boot is deze tv erg handig, maar ook in je caravan, camper of vrachtwagen biedt de tv uitkomst. Aangezien de tv erg dun is, neemt deze weinig ruimte in beslag. Dankzij een DVB-T/T2 tuner, een DVB-S/S2 ontvanger met FastScan voor Canal Digitaal en opties met ingebouwde dvd-speler is dit dé allround tv voor onderweg. De Salora tv heeft daarnaast een aansluiting voor een CI-module, waardoor je geen extra kastje als digitale ontvanger hoeft aan te schaffen. Wil jij kijken naar DVB-T/T2 uitzendingen? dan heb je naast de TV ook een DVB-T/T2 antenne nodig. Om programma's via de satelliet te kunnen ontvangen heb je naast de Salora Tv uiteraard ook een schotelantenne nodig.

Salora 12v tv

Bekijk je favoriete films en programma’s over de hele wereld met een Salora 12v tv. Deze zuinige tv verbruikt tijdens het kijken slechts 22 watt. De handige televisie wordt standaard geleverd met zowel een 12 volt kabel als 220 volt adapter. Zo kun je de tv ook thuis gebruiken! Wil je onderweg gamen? Dit is zeker mogelijk met een Salora 12v tv, aangezien deze een HDMI en scart aansluiting heeft. Bekijk snel onze kabels & pluggen en je weet zeker dat je alle benodigde onderdelen aan boord hebt!

Salora led tv

Ben je op zoek naar een betaalbare televisie voor onderweg? Kies dan voor een Salora led tv. De led verlichting zorgt voor een lager energieverbruik en een prachtige kleurweergave. Bescherm je tv tegen over- en onderspanning met een spanningsstabilisator. Dit product zorgt ervoor dat een invoer van 11 tot 30 volt omgezet wordt in 12 volt, zodat je het kunt gebruiken in verschillende voer- en vaartuigen zoals vrachtwagens, boten, campers en caravans. Deze spanningsstabilisator vind je bij onze tv accessoires. Bestel snel en eenvoudig online je Salora led tv en profiteer van een snelle levering.

Salora tv 22 inch

Een populaire afmeting voor een televisie voor onderweg is de 22 Inch variant. Daarom adviseren wij om een Salora tv van 22 inch aan te schaffen wanneer je die kwijt kunt. Met deze LED Tv bekijk je onder andere films, series, foto’s en televisie in Full HD. Daarnaast is deze tv uitstekend geschikt om aan de muur te hangen. Je vindt handige tv wandbeugels in het assortiment van Nautic Gear, zodat je je Salora tv 24 inch gemakkelijk aan de muur in je boot, caravan, camper, vrachtwagen of huis kunt hangen!