Muggenhor boot

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Een goede muggenhor op uw boot voorkomt slecht slapen door de overlast van muggen! Met de serie Waterline muggenhoren voor de boot beschermd u zich tegen deze ongenode gasten! Het grote voordel van deze muggenhorren op uw boot zijn dat ze te monteren zijn zonder boren of schroeven.
Veel van de muggenhorren van Waterline zijn met een zuignap of een magneet, afhakelijk van het type muggenhor, eenvoudig te bevestigen.
Vaak treft u bij ons een combinatie aan van een tweelaags verduistering en een muggenhor. 

Muggenhor voor boot kopen

Een goede muggenhor koopt u vertrouwd bij Nautic Gear voor een aantrekkelijke prijs. Maar naast een prettige prijs heeft het kopen bij Nautic Gear voor u noog meer voordelen:

  • Levering uit eigen voorraad
  • Vandaag voor cut-off tijd besteld, volgende werkdag thuis
  • Keuze uit de meest verkochte muggenhorren
  • Deskundige klantenservice helpt u graag wanneer u vragen heeft
  • Haast? Na online bestelling afhalen bij ons magazijn wanneer u wenst

Muggenhor van Waterline

Alle Waterline producten zijn eenvoudig te bevestigen en te demonteren. Voor elke opening aan boord van uw boot heeft Waterline wel een passende Muggenhor, verduistering of een combinatie van beide.U vindt bij ons een muggenhor voor uw dekluik, patrijspoort, kajuitingang of vluichtluik.

Naast een muggenhor is isolatie van Waterline voor een vluchtluik of patrijspoort te overwegen: Het scheelt heel veel koude en voorkomt vocht aan de binnenzijde omdat door deze isolatie de koudebrug word weggenomen.

Heeft u vragen over een muggenhor op uw boot? Belt u ons dan, onze klantenservice helpt u graag met vragen!

Dekluikhoes met muggenhor

Naast de muggenhorren van Waterline voor uw boot kunt u bij ons ook terecht voor een mooi assortiment dekluikhoezen die soms voorzien zijn van een muggenhor.
Zo'n dekluikhoes heeft als voordeel dat wanneer een dekluik aan de binnenzijde geen verduistering heeft u op deze wijze toch het licht buiten uw kajuit of slaapvertrek kunt houden.

Daarnaast is een heeft een dekluikhoes een isolerende werking, zowel voor de zomerse warmte als het koude najaar. Maar het handigste is nog wel dat u ook de inkijk via het duikluik tegengaat. Zeker wanneer uw slaap of kleedkamer zich onder het dekluik bevindt. Is zon dekluikhoes uitgerust met een muggenhor dan houdt u gelijk de muggen ermee tegen. Goede dekluikhoezen met een muggenhor zijn de modellen van Blue Performance. Dit merk verkoop nog meer handige artikelen voor uw boot.
Beklijk maar eens het uitgebreide assortiment Blue Performance bij ons. Heeft u niet alleen last van muggen maar ook van de zon? Dan is een mooie kuiptent voor de boot of een Biminitop voor uw boot een goede oplossing!

Heeft u nog vragen over een muggenhor voor uw boot of een dekluikhoes met een muggenhor? onze klantenervice helpt u graag!