Kuiptent boot

Kuiptenten
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Kuiptent Wit, giektent
  Normale prijs € 141,95 Vanaf € 132,95
 2. Blue Performance Sunshade, vrij hangende zonnetent
  Normale prijs € 127,95 Vanaf € 110,95
 3. Blue Performance kuiptent, standaard giektent
  Normale prijs € 344,95 Vanaf € 299,95
 4. Blue Performance universele Cover
  Normale prijs € 52,95 € 49,95
 5. Blue Performance Deck Sunshade zonnetent
  (Tijdelijk) niet leverbaar
Tonen als Foto-tabel Lijst

Kuiptent

Bescherm jezelf en je boot tegen zon en regen met een kuiptent van Nautic Gear! Tijdens zonovergoten dagen zit je heerlijk in de schaduw, terwijl je tijdens een regenbui prima kunt schuilen. Bekijk nauwkeurig welke afmetingen je nodig hebt op je boot. De tenten zijn namelijk leverbaar in verschillende formaten en kleuren van diverse merken. Het zeil is gemaakt van UV-bestendig en waterafstotend doek. Daarnaast is een kuiptent eenvoudig te plaatsen.

Kuiptent zeilboot

Wil je genieten van de schaduw wanneer de zon fel schijnt? Bevestig dan een kuiptent op je zeilboot! Dit handige hulpmiddel aan boord wordt ook wel een giektent genoemd, omdat deze over de giek bevestigd wordt. Deze tent is toepasbaar op veel zeilboten en -jachten. Daarnaast hoef je geen gebruik te maken van dekbeslag wanneer je een kuiptent op je zeilboot bevestigt. Je kunt de tent namelijk gemakkelijk afspannen aan de railingen.

Kuiptent boot

Het monteren van een kuiptent op je boot is een eenvoudige handeling. Je legt de tent namelijk over de giek van de boot, waarbij je de onderkant vastklikt. Met behulp van bijvoorbeeld een trapeze elastiek uit ons aanbod landvasten span je gemakkelijk de kuiptent op je boot. Een groot voordeel van de tent is dat zowel stuurboord als bakboord gemarkeerd is door middel van duidelijke kleuren. Hierdoor voorkom je problemen op het water!

Kuiptent prijzen

Ben je overtuigd in het kopen van een kuiptent? De prijzen variëren afhankelijk van je eisen en wensen. Zo is een luxe kuiptent voorzien van speciale windtunnels. Hierdoor vangt de tent krachtige wind op en dat zorgt ervoor dat bollingen in de tent worden tegengegaan. Bestel eenvoudig en snel bij Nautic Gear een kuiptent met prijzen die in verhouding staan met de kwaliteit! Profiteer van advies op maat van onze deskundige klantenservice.

Kuiptent kopen

Bij Nautic Gear kun je een kuiptent kopen voor de scherpste prijs. Wij garanderen een persoonlijke klantenservice die met je meedenkt. Daarnaast kun je rekenen op een snelle levering. Nautic Gear is een betrouwbaar bedrijf met goede reviews van tevreden klanten. Zo weet je wanneer je een kuiptent gaat kopen dat je de juiste keuze maakt. Ben je op zoek naar andere tenten voor op je boot? Neem dan een kijkje bij ons aanbod met biminitops. Wanneer je toch aan het winkelen bent kijk dan ook eens naar ons assortiment fenders voor de boot. Deze beschermen uw boot tijdens het afmeren.