WIFI aan boord

WIFI aan boord

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Als je onderweg bent met de boot of op een camping verblijft, heb je met een Wifi buitenantenne altijd goede ontvangst. Hiermee worden signalen van verder afgelegen stations versterkt voor een optimale verbinding. Bij Nautic Gear is een Wifi buitenantenne verkrijgbaar als 1 losse antenne van 9dBi of 2 antennes van elke 5dBi. Wil je altijd bereikbaar zijn? Bestel dan een Glomex Wifi buitenantenne. Deze kun je met een Sim kaart aansluiten op je provider. Zodra er een goede Wifi verbinding wordt gedetecteerd neemt deze het signaal over, zodat je kosten kunt besparen!

Wifi buitenantenne boot

Tot wel 10 kilometer buiten de kust levert de Wifi buitenantenne voor de boot een goede internetverbinding. Een complete set wordt inclusief router geleverd waarop je met een wachtwoord kunt inloggen. Mocht je voor de aansluiting een 12 volt aansluitkabel nodig hebben dan kunt u deze bij Nautic Gear voordelig meebestellen. Bij een Wifi buitenantenne voor de boot wordt standaard een kabel van 5 tot 9 meter meegeleverd die de antenne met je router verbindt.

Wifi buitenantenne camping

Als je met familie, vrienden of je gezin samen bent is een Wifi buitenantenne voor op de camping zeer praktisch. Deze is ook leverbaar met twee Sim aansluitingen, waarvan je gebruik kunt maken als er geen Wifi-signaal kan worden opgepikt. Zo beschik je eenvoudig over een 3 of 4G netwerk in de buurt. Binnen een handomdraai stuur je de mooiste kiekjes en filmpjes van de dag gewoon via de Wifi buitenantenne camping.

Wifi versterker buitenantenne

Een zwak signaal hoeft geen obstakel te zijn als je een Wifi versterker voor de buitenantenne aanschaft. Een Wifi range extender voldoet bijvoorbeeld aan alle standaarden op het gebied van beveiliging en is bovendien compatibel met draadloze N-routers. De stevige behuizing is stofvrij en waterbestendig. Daarmee voldoet deze Wifi versterker buitenantenne aan de IP65 normen. Wil je niet alleen beschikken over een Wifi signaal maar ook TV kunnen kijken? Dan is Nautic Gear je graag van dienst met een uitgebreid aanbod 12 volt-tv’s en Cam-modules voor een perfect signaal!