Dekwaspompen

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Ben je heerlijk een dagje wezen varen? Met een dekwaspomp van Nautic Gear gaat het schoonmaken van je boot snel en eenvoudig. Een dekwaspomp zorgt ervoor dat je gemakkelijk gefilterd water uit een meer, kanaal, rivier of de zee pompt. Zo pomp je met een goede dekwaspomp snel zo’n 15 tot 20 liter per minuut op! Daarnaast worden de pompen ook geleverd in sets waardoor je met een sproeipistool met hoge druk je boot schoon kunt maken. Een dekwaspomp set wordt ook geleverd inclusief slang met snelsluiting en waterfilter.

Dekwaspomp 24 volt

In ons ruime assortiment vind je diverse dekwaspompen. Zo kun je kiezen uit een dekwaspomp van 24 en 12 volt. Hierdoor zit er zeker een model bij dat bij jouw boot past! Wij leveren pompen van diverse merken zoals Johnson, Jabsco en Allpa. Door de combinatie van een dekwaspomp van 24 volt en verschillende poets & onderhoudsmiddelen krijgt het vuil op je dek geen kans meer!

Dekwaspomp aansluiten

Wil je geen drinkwater verspillen tijdens het schoonmaken van je boot? Dan kun je een dekwaspomp aansluiten op het water waar je boot ligt. Door middel van een ingebouwde filter wordt het water gezuiverd en is dit een effectieve manier om het dek van je boot mee schoon te maken. Een dekwaspomp aansluiten is eenvoudig en snel te doen, waardoor het reinigen van je boot een gemakkelijke klus wordt. Profiteer van scherpe prijzen bij Nautic Gear!

Dekwaspomp kopen

Met gemak je schip schoonhouden? Dan kun je bij Nautic Gear een dekwaspomp kopen in verschillende soorten. Zo hebben wij een losse pomp, maar ook een set met inlaatfilter, sproeikop, verlicht schakelpaneel en een 7,5 meter lange waterslang. Daarnaast zijn een aantal pompen ook zoutwaterbestendig, waardoor je in iedere omgeving water omhoog kunt pompen. Je kunt bij ons je dekwaspomp kopen in combinatie met diverse dekborstels en putsen voor het schoonste resultaat!