Boot Radio DAB+

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. DAB+ ontvangst
  Fusion Marine Radio MS-RA60 Bluetooth / DAB+
  Normale prijs € 299,99 € 227,00
 2. DAB+ ontvangst
  Velex VX-163S bootradio-set met Bluetooth, DAB+ en 2 speakers
  Normale prijs € 239,00 € 199,00
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 3. DAB+ ontvangst
  Hertz HMR 10 D Bootradio met DAB+ en Bluetooth 4x50 Watt
  Normale prijs € 239,95 € 218,95
 4. DAB+ ontvangst
  Hertz HMR 20 Marine Radio Nu met Gratis DAB+ module
  Normale prijs € 316,95 € 287,95
 5. DAB+ ontvangst
  ESX Marine Radio VMR301 DAB+ en Bluetooth
  Normale prijs € 278,95 € 269,00
 6. ESX Marine Radio VMR303 DAB+ Bluetooth 3 Zones
  Normale prijs € 328,95 € 320,00
 7. ESX Afstandsbediening VMR301C
  Normale prijs € 74,95 € 69,95
 8. ESX Afstandsbediening VMR303C
  Normale prijs € 84,95 € 79,95
 9. Fusion MS-DAB100A DAB+ module, incl. antenne
  Normale prijs € 149,99 € 129,95
 10. Velex / Sportnav / Boss USB aansluitkabel
  Normale prijs € 25,95 € 22,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Boot Radio DAB+

Bent u toe aan een nieuwe boot radio en dan wel eentje met DAB+? Dan vindt u die gegarandeerd voor een scherpe prijs bij Nautic Gear! DAB staat voor: Digital Audio Broadcasting en garandeert een perfecte digitale geluidsbeleving. Na verloop van tijd zal DAB+ radio ook in Nederland de huidige overal bekende FM-zenders gaan vervangen. Dit zal nog enkele jaren duren, maar het is toch fijn als u hier alvast op voorbereid bent. Overweegt u de aanschaf van een boot radio? Dan is een met DAB+ ontvangst een goede keus! Naast DAB+ hebben deze radio’s uiteraard ook FM ontvangst. Een boot radio met DAB+ ontvangst geeft u toegang tot meer zenders en een beter geluid. Op dit moment is het aantal beschikbare boot radio’s met DAB+ nog beperkt maar gelukkig komen er steeds meer. Uiteraard sluit u op uw boot radio met DAB + ook een set goede, waterdichte speakers aan. De meeste DAB radio’s hebben we op voorraad waardoor een snelle levering mogelijk is. Heeft u advies of hulp nodig? Onze deskundige Nautic Gear Klantenservice met watersportachtergrond staat graag voor u klaar!

Fusion boot radio met DAB+

Op dit moment is er nog geen Fusion radio beschikbaar met DAB+ ingebouwd. Gelukkig heeft Fusion daar wel een oplossing voor gevonden: de Fusion DAB+ ontvanger. Deze losse DAB+ ontvanger kan aangesloten worden op een groot aantal Fusion boot radio’s zoals de: MS-UD750, MS-AV750, MS-UD650, MS-AV650, MS-RA70, MS-RA70N, MS-BB100, MS-BB300 en de MS-RA205. Daarvoor is echter wel een software-update nodig. Met deze module aangesloten op uw Fusion boot radio krijgt u toegang tot digitale radio-ontvangst. Bovendien wordt een IPX7 waterdichte DAB+ antenne meegeleverd die om een maximale ontvangst te kunnen garanderen gevoed wordt vanuit de module. Wilt u naast radio luisteren ook tv kijken aan boord? Neem dan eens een kijkje bij ons uitgebreide assortiment 12 volt Tv’s

Wat is het voordeel van een bootradio met DAB+?

Het voordeel van een boot radio met DAB+ is dat u naast FM ontvangst, die op termijn uitgefaseerd gaat worden, kunt genieten van digitale radio-ontvangst. DAB+ heeft als voordeel dat er veel meer radiozenders kunnen worden doorgegeven. Bovendien met een veel hogere, digitale geluidskwaliteit. Een boot radio met DAB+ beschikt over een hogere geluidskwaliteit en u heeft een substantieel groter zenderaanbod waaruit u kunt kiezen. Des te meer een reden om voor een marine radio met DAB+ te kiezen!Heeft een DAB+ bootradio een aparte antenne nodig?

Dit hangt af van welke radio u precies heeft. De meeste modellen kunnen DAB+ signalen ontvangen met een standaard FM-antenne. Deze toestellen hebben vaak een ingebouwde splitter die het FM en DAB+ signaal van elkaar scheidt. Sommige DAB+ radio's hebben een aparte antenne-ingang voor DAB+ ontvangst. In gebieden waar het signaal wat minder sterk is hebben die boot radio's de voorkeur. Wanneer u een toestel heeft met een aparte DAB+ antenne-ingang dan bestelt u bij ons eenvoudig en voordelig een specifieke maritieme Akai 12 volt kabel nodig antenne zodat u ook DAB + kunt ontvangen op de boot!

Kan ik achteraf mijn bootradio voorzien van DAB+ ontvangst ?

Dat is geheel afhankelijk van de soort radio die u aan boord heeft. Het marine audio merk Fusion Marine heeft een aparte DAB+ module die aan enkele Fusion toestellen gekoppeld kan worden. Het voordeel van deze module is dat er ook een uitstekende DAB+ antenne wordt meegeleverd en de module qua bediening helemaal integreert in de radio. Er zijn ook losse DAB+ ontvangers verkrijgbaar die u kunt aansluiten op de lijningang van de radio. De bediening kan via de module en het geluid regelt u met de radio. Een derde, prima optie is om een App als TuneIn te installeren op uw smartphone. Wanneer uw bootradio over bluetoothstreaming beschikt kunt u een enorm aanbod van radiostations naar uw bootradio streamen. En dat ook nog eens met een hoogstaande digitale kwaliteit!

Boot radio met DAB+ voordelig kopen bij NauticGear.nl

Wanneer u overweegt om een bootradio met DAB+ te kopen dan bent u bij NauticGear.nl aan het juiste adres! Wij leveren de DAB+ bootradio's direct uit eigen voorraad. Net als alle andere navigatie en elektronica producten voor op de boot.
Bij ons heeft u op al uw aankopen 2 jaar garantie en helpen we u graag voor, tijdens en na de aankoop van uw watersportartikelen. Bestelt u voor meer dan € 50 dan wordt uw pakketje gratis verstuurd! Mocht u nog vragen hebben of hulp bij het kiezen van de meest geschikte radio voor op uw boot? De klantenservice van Nautic Gear Nautic Gear helpt u uiteraard graag!