Scheepsservies Lombok

Scheepsservies Lombok
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Nieuw!
  Scheepsservies Lombok Dinerborden Vierkant Set - 6 Stuks
  Normale prijs € 73,95 € 63,95
 2. Nieuw!
  Scheepsservies Lombok Diepe Borden Vierkant Set - 6 Stuks
  Normale prijs € 76,50 € 63,95
 3. Nieuw!
  Scheepsservies Lombok Ontbijtborden Vierkant Set - 6 Stuks
  Normale prijs € 56,95 € 49,95
 4. Nieuw!
  Scheepsservies Lombok Mokken Set - 6 Stuks
  Normale prijs € 55,95 € 48,95
 5. Nieuw!
  Scheepsservies Lombok Bestekset 24-Delig
  Normale prijs € 108,95 € 94,95
 6. Nieuw!
  Scheepsservies Lombok Set 24-Delig
  Normale prijs € 263,95 € 229,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Het scheepsservies Lombok van Marine Business bestaat uit borden, mokken, kommen en schalen. Het design van het "Marine Business Lombok" servies is strak, stijlvol en modern. De borden zijn vierkant en zwart van kleur met een tekening van een windroos. De andere serviesdelen zijn wit met zwarte binnenzijde én met zwarte tekeningen van windrozen. Chic en klasse zijn woorden die uitstekend passen bij deze Lombok collectie van Marine Business.

Scheepsservies Lombok

Ook het Lombok scheepsservies van Marine Business is gemaakt van de beste en sterkste kunststof materialen. De borden, mokken, kommen en schalen zijn allen vervaardigd uit melamine. Dit is een BPA-vrij materiaal, dat zeer valbestendig is doordat het praktisch onbreekbaar is. Ondanks dat het een kunststof betreft ziet het er prachtig uit en weet je zeker dat je hoge kwaliteit servies in handen hebt. Daarnaast mag al het servies gewoon in de vaatwasser. Een aanrader is de Lombok 24-delige serviesset. De set bestaat uit zes ontbijtborden, zes dinerborden, zes diepe borden en zes mokken in een handige opbergtas.

Lombok onbreekbaar scheepsservies

Verwelkom je gasten voor een heerlijk diner of lunch aan boord. De collectie bestaat uit een stijlvol zwart/wit design met tekeningen van een nautisch kompas. Met deze prachtige set zult u ongetwijfeld indruk maken op uw gasten. Bekijk snel de Lombok scheepsservies collectie van Marine Business bij Nautic Gear!