Scout Marifoon Antenne

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Scout RVS VHF Antenne 90 cm KS-23A
  Normale prijs € 67,95 € 54,95
 2. Scout Polyester VHF Antenne voor Zeilboten 0,90 meter KM-3F
  Normale prijs € 62,95 € 53,95
 3. Scout Polyester VHF Antenne 1 m KS-21
  Normale prijs € 59,95 € 49,95
 4. QuickFit
  Scout Polyester VHF Antenne Quick 1 lengte 1 meter QuickFit
  Normale prijs € 99,95 € 84,95
 5. QuickFit
  Scout Polyester VHF Antenne Quick 1 lengte 1 meter Zwart QuickFit
  Normale prijs € 99,95 € 87,95
 6. QuickFit
  Scout Polyester VHF Antenne Quick 4 lengte 1 meter QuickFit
  Normale prijs € 118,95 € 94,95
 7. PL259 Aansluiting
  Scout VHF Antenne Voor Zeilboten RVS 1 meter KM-3A
  Normale prijs € 62,95 € 54,95
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 8. QuickFit
  Scout RVS VHF Antenne Quick 3 lengte 1,1 meter QuickFit
  Normale prijs € 104,95 € 89,95
 9. Scout Polyester VHF Antenne Wit 1,5 m KS-22
  Normale prijs € 58,95 € 49,95
 10. Scout Polyester VHF Antenne Zwart 1,5 m KS-22 Black Edition
  Normale prijs € 59,95 € 49,95
 11. QuickFit
  Scout Polyester VHF Antenne Quick 2 lengte 1,5 meter Zwart QuickFit
  Normale prijs € 104,95 € 89,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Scout marifoon antenne''s zijn een uitstekende keuze wanneer u op zoek bent naar een nieuwe of vervangende VHF antenne voor uw motorboot of zeiljacht. Scout antennes staan intussen bij veel schippers bekend om de hoge kwaliteit! Zo heeft u met een Scout VHF antenne van 1 meter lengte op uw boot dezelfde performance als een concurrerend model van 1.50 meter lang.

Door het toepassen van speciale antenne techniek in combinatie met de gebruikte materialen zorgen voor een perfect zendt- en ontvangst bereik! Veel schepen zijn af-fabriek van een Scout antenne. Verstandig is om na een jaar of 10 de VHF antenne te vernieuwen.
Want ondanks de solide constructie neemt door weersinvloeden het uitstraal- en ontvangstvermogen over de jaren heen af. Een uniek punt van de Scout fiberglas modellen is dat deze volledig met foam geïnjecteerd zijn. Van inwateren, ook na een lichte schade heeft u geen last. Een speciale UV-behandeling zorgt ervoor dat ook na een aantal jaar uw Scout antenne minder snel verkleurt dan vergelijkbare types van andere merken. Veel Scout marifoon VHF worden standaard geleverd inclusief 5 meter coax kabel. Veel motorboot antenne’s hebben een standaard 1 -1/4 aansluiting (26mm) waardoor ze op vrijwel alle antennevoeten of beugels geplaatst kunnen worden, ook van andere merken.

Scout marifoon antenne voor zeilboten

Ook voor zeilboten levert Scout een brede range aan marifoonantenne’s (VHF antenne’s) De meeste zijn standaard al voorzien van een stevige mastbeugel waarmee u de antenne snel en doeltreffend aan de mast kunt bevestigen. Wilt u niet alleen uw VHF marifoon antenne vervangen maar ook de bekabeling? Ook daar hebben we uitstekende oplossingen voor.

TIP: Wanneer u een antenne vervangt die op de mast van een zeilboot staat adviseren we niet alleen de antenne, maar ook de coaxkabel te vervangen. Dat heeft twee grote voordelen: 1. Ook en antennekabel verouderd onder invloed van vocht waardoor het uitgestraalde vermogen deels verloren gaat door de verhoogde kabelweerstand. 2. U kunt de oude antennekabel gebruiken als trekdraad voor de nieuwe kabel. U bind eenvoudig de nieuwe aan de oude kabel vast en trekt de oude kabel eruit terwijl de nieuwe kabel direct de mast in loopt op deze manier.

Scout Marifoon antenne accessoires

Naast een brede range Scout marifoon antennes kunt u bij ons ook terecht voor uitstekende DVB-T2 antenne's  van het merk Scout. Maar ook voor dek-en railingsteunen voor VHF antenne’s hebben wij een zeer groot aanbod!

Daarnaast leveren wij direct uit eigen voorraad waardoor we de levertijden zeer kort kunnen houden.
’s Avonds besteld? De volgend werkdag thuis!

Heeft u nog meer haast? Bestel dan uw Scout marifoon antenne online en haalt hem daarna af bij onze afhaalbalie zodra uw ons afhaalbericht heeft ontvangen.
Heeft u vragen over Scout marifoon en VHF antenne's ? Onze deskundige klantenservice helpt u graag!