zeilreparatie tape

Zeilreparatie tape
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Rig Wrap Silicone tape - millionaires tape, 25mm x 5m
  Normale prijs € 67,95 € 63,95
 2. Zeilreparatie patch Dacron, wit, 24x37cm
  Normale prijs € 25,95 € 24,95
 3. Kevlar tape voor zeilreparatie op rol, 75mm x 1,5m
  Normale prijs € 31,95 Vanaf € 28,95
 4. Kevlar tape voor zeilreparatie, patch 24 x 37cm
  Normale prijs € 39,95 Vanaf € 35,95
 5. Mylar Tape zeilreparatie transparant, 50mm x 3m
  Normale prijs € 10,95 € 10,25
 6. Tell Tales verklikkers, rood groen, 16 stuks
  Normale prijs € 17,95 € 16,95
 7. Main Sail Tales, rood, 8 stuks
  Normale prijs € 25,95 € 24,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Wanneer je op het water zit wil je zeker weten dat je de juiste zeilreparatie tape in huis hebt. Een watervaste tape is voorwaarde nummer één in de watersport. Niet alleen voor als je zeil scheurt, maar ook ter voorkoming van slijtage en scheuren is een goede tape belangrijk. Met name het zeil rondom beslag als verstagingen, spinnakerbomen en zalingen is erg kwetsbaar. Voor vrijwel elke zeilreparatie hebben wij geschikte tape in ons assortiment. Bestel online en profiteer van een snelle levering!

Zeilreparatie tape boot

Als je op de woeste wateren zit kan het lastig zijn om grip te blijven houden op het dek. Naast zeilreparatie tape voor je boot hebben wij antislip strips voor extra veiligheid aan boord. Controleer bij elk bootonderhoud dat je uitvoert of alles nog goed vast zit, dit voorkomt ergernissen en ongelukken. Zeilreparatie tape voor je boot is het ultieme gereedschap! Voor een overzicht van alle handige snufjes de je tocht nog plezieriger maken bekijk je ons aanbod online.

Zeilreparatie tape kopen

Bij Nautic Gear kun je voor elke zeilreparatie tape kopen. Daarbij hebben we een ruim assortiment aan producten om je boot te poetsen. Regelmatig reinigen van je boot zorgt voor meer plezier. Wanneer je je boot behandelt met international antifouling gaat het schoonmaken nog makkelijker. Dit zorgt er namelijk voor dat ongewenste aangroei geen kans krijgt. Antifouling is het beste aan te brengen met speciale antifouling verfrollers die je samen met je zeilreparatie tape kan kopen.