Petroleumkachel kopen

Petroleumkachel
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Gratis Extra's!
  Foetsie HH-229 Petroleumkachel. Nu met GRATIS reservelont t.w.v. 19,95
  Normale prijs € 118,95 € 86,95
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 2. Gratis Extra's!
  Petroleumkachel TC84 2600 Watt Nu met GRATIS reservelont t.w.v. 19,95
  Normale prijs € 118,95 € 69,95
 3. Lont Petroleumkachel (reserve) kous voor Tonysun Foetsie 129 - TC84
  Normale prijs € 22,95 € 20,95
 4. Wallas Paraffine Verwarming 2000T
  Normale prijs € 1.799,95 € 1.650,00
 5. Uit de Nieuwsbrief
 6. Kachelbrandstof - Paraffine 5L
  Normale prijs € 37,95 € 32,95
 7. Kachelbrandstof N‐Paraffine/Petroleum gedesaromatiseerd 5L
  Normale prijs € 31,95 € 27,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Als het buiten koud wordt houd je het binnen aangenaam warm door een petroleumkachel te kopen. Deze is bijzonder geschikt om kleinere ruimtes tot 35 m2 te verwarmen, zoals een kajuit, schuur of tent. De kachel kan wel 17 tot 18 uur op de hoogste stand branden. Door het kleine formaat kun je de petroleumkachel gemakkelijk verplaatsen. Bij Nautic Gear kun je de petroleumkachel kopen in normaal en inschuifbaar model.

Petroleumkachel brandstof kopen

Bij Nautic Gear kun je voor je petroleumkachel brandstof kopen. Zoals je waarschijnlijk al dacht werkt de kachel op petroleum. Wij verkopen paraffine, dat is gezuiverde petroleum. Door deze speciale zuivering brandt je kachel roet- en reukloos. Alsnog is het van belang om de ruimte die je verwarmt goed te ventileren. Je kunt de petroleumkachel brandstof kopen in een jerrycan van 5 liter. Dat is ook precies de inhoud van de kachel tank.

Tonysun petroleumkachel kopen

Wil je graag een Tonysun petroleumkachel kopen? Bij Nautic Gear heb je de keuze uit twee modellen van ongeveer 45 cm hoog en met een diameter van plusminus 30 cm. De kachels staan zeer stabiel, zeker omdat het gewicht van de brandstof zich onderin bevindt. Bovenop de petroleumkachels bevindt zich een warmhoudplaat. Daarop kun je bijvoorbeeld thee, koffie of chocolademelk warm houden of opwarmen. Een Tonysun petroleumkachel kopen doe je voor een scherpe prijs bij Nautic Gear!

Petroleumkachel online kopen

In onze webshop kun je eenvoudig een petroleumkachel online kopen. We zorgen voor een snelle levering! Kijk ook eens bij onze andere bootverwarming, zoals de Wallas dieselkachel. Deze is niet alleen erg stil, maar verbruikt ook nog eens bijzonder weinig stroom en brandstof. Ben je benieuwd welke kachel het beste past bij jouw situatie? Neem gerust contact op, onze medewerkers staan voor je klaar met deskundig advies. Een petroleumkachel online kopen doe je daarom bij Nautic Gear!