Roca

Roca

Roca levert al meer dan 35 jaar ruitenwissersystemen voor de scheepvaart. Ook ruim 35 jaar geleden was de vraag naar hoogwaardige en betrouwbare ruitenwisser die onder alle weersomstandigheden betrouwbaar blijven functioneren groot.
Het bewijs dat Roca de absolute top aan ruitenwissers voor de boot levert is te zien aan het feit dat Roca zich huisleverancier mag noemen van o.a. Bavaria Yachts, Beneteau, verschillende Marine onderdelen en Kustwachten. Deze kiezen alleen voor het allerbeste op het gebied van ruitenwissermotoren, ruitenwissers en ruitenwisserbladen.

Ondanks de hoge en constante kwaliteit van Roca ruitenwissersystemen zijn de fair geprijsd en prima het overweg waard wanneer u toe bent aan een nieuw ruitenwis systeem.
Dat Roca ruitenwissermotoren niet alleen op schepen wordt toegepast maar ook op andere voertuigen is een logisch gevolg van de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.
zo vindt u Roca ruitenwissersystemen op veegvoertuigen, luchthaven lorry's, heftrucks en andere beroeps-voertuigen.

Wij verkopen met name de W5 en W12 systemen van Roca. Dit zijn in de pleziervaart en lichte beroepsvaart de meest voorkomende systemen.
Deze zijn voor elke handige doe-het-zelver prima te monteren. 
Heeft u vragen over Roca ruitenwissersystemen? Onze klantenservice helpt u graag!