Landvasten

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Welke landvast moet ik kopen? Vincent geeft u tips!

Nadat je hebt genoten van een lekker dagje varen, is het prettig om je boot stabiel vast te leggen met landvasten. In ons ruime assortiment vind je ook landvastveren. Deze dempen schokken en stoten van de golven. Dit geeft je zowel overdag als ‘s nachts meer comfort op de boot. Combineer de aankoop van je landvasten met meerpennen. Zo kunt je overal eenvoudig aanleggen met je boot. Heb je een permanente aanlegplaats? Dan komen Boot kikkers nog beter van pas!

Landvasten kant en klaar

Wij hebben sterke en duurzame landvasten die kant en klaar zijn voor gebruik. Ze zijn gemaakt van polyester en polypropyleen en hebben een redelijk gewicht. Daardoor liggen ze prettig in de hand en zijn ze eenvoudig om een bolder te werpen. Aan één zijde hebben de landvasten een aangesplitst oog zodat je ze makkelijk vast kunt leggen. De landvasten die kant en klaar zijn bieden we je in verschillende lengtes van 2,5 tot 16 meter.

Landvasten kopen

Bij Nautic Gear kun je fenderlijnen en landvasten kopen. Fenderlijnen zijn geschikt voor het ophangen van je Stootwillen. We bieden je de landvasten in verschillende kleuren zoals zwart, wit, blauw, zilver, antraciet en Navy (donkerblauw). Deze neutrale kleuren passen goed bij je boot. Landvasten kopen doe je bij Nautic Gear, wij geven je een persoonlijke service. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!