Steigerfender

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

De kans op beschadigingen aan je boot bij het aan- en afmeren is een stuk kleiner als je een steigerfender gebruikt. Deze zijn bij Nautic Gear verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo hebben wij een rechte steigerfender, maar ook een hoekfender en een pontonfender.
Een goede steigerfender voorkomt schade aanje boot. Meestal worden steigerfenders op plaatsen vast gezet waar bij aan- en afmeren de kans op schade het grootst is.
Vooral de hoeken van bijvoorbeeld een vingersteiger zijn echt van die plaasten waar je boot gauw schade oploopt. 

De fenders zijn beschikbaar in stijlvolle kleuren die goed aansluiten bij je steiger. Heb je geen vaste steiger maar wil je wél graag je boot beschermen? Kijk dan eens bij onze Stootwillen.

Steigerfenders

Ook als je boot een langere periode aan de steiger ligt zijn steigerfenders onmisbaar. Door een windvlaag of onverwachte stroming kan je boot gemakkelijk tegen de steiger aandrukken. Met steigerfenders voorkom je schade. De fenders zijn eenvoudig te monteren aan je steiger. Ze zijn gemaakt van kunststof wat niet alleen waterbestendig is, maar ook een handig licht gewicht heeft. Afhankelijk van de boot en het type steiger is het vang belang om de juiste steigerfender te kiezen.
Onze klantenservice helpt u graag met het maken van de juiste keuze steigerfender.

Steigerfender zwart

Erg passend door de neutrale kleur is een steigerfender in het zwart. We hebben deze in allerlei varianten waaronder een multifender. Deze fender is flexibel en in te zetten op verschillende manieren. Je kunt ook kiezen voor de opvallende zichtbaarheid van een oranje meerboei. Zet je boot vast aan een boei met onze Landvasten voor de boot. Bestel je steigerfender in het zwart eenvoudig online bij Nautic Gear. Wij zorgen voor een snelle levering!

Steigerfender kopen

Wil je graag een steigerfender kopen? Dat doe je bij Nautic Gear! Wij hebben fenders van 25 tot wel 135 cm lang. De Majoni steigerfenders zijn UV-bestendig, waardoor ze niet verkleuren in zonlicht. Wil je graag meer informatie over welke steigerfender je het beste kunt kopen? Neem gerust contact op met onze klantenservice. De medewerkers staan voor je klaar met passend advies.