Drinkwatertank

Tonen als Foto-tabel Lijst
Tonen als Foto-tabel Lijst

Je hebt altijd heerlijk vers water aan boord met een drinkwatertank van Nautic Gear. Deze vind je bij ons in de standaard rechthoekige tank met gratis aansluitflens. Daarnaast hebben we een flexibele drinkwatertank met gratis vulset die door de vorm past in verschillende ruimtes. Dat is wel zo handig als je een wat kleinere boot hebt. Verder vind je bij ons een tankset inclusief pomp waarin je vuil water op kunt slaan.

Drinkwatertank boot

Bij Nautic Gear hebben we de drinkwatertank voor je boot in verschillende maten. Maak je keuze uit de hoeveelheid vers water die je nodig hebt, van 32 tot 150 liter. De vuilwatertankset is beschikbaar met een inhoud van 47 of 78 liter. Deze laatste slaat niet alleen het vuile water op maar maskeert ook vieze geurtjes en voorkomt verstopte leidingen. Combineer de vuilwatertank met een drinkwatertank op je boot voor een compleet watersysteem.

Drinkwatertank Allpa

Door de aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding is een drinkwatertank van Allpa een aanrader. Het merk staat voor innovatieve producten die gemaakt zijn volgens de laatste technieken. Creëer een compleet watersysteem door de tank te combineren met slangen en een drinkwaterpomp. Je kunt de drinkwatertank van Allpa eenvoudig vullen met water door de bijgeleverde aansluitflens of vulset. Zo heb je aan boord altijd toegang tot drinkwater voor het koken of schoonmaken.

Drinkwatertank kopen

Je kunt eenvoudig online een drinkwatertank kopen bij Nautic Gear. Deze vind je bij ons in verschillende kleuren zoals groene en blauw. Heb je nog vragen over de producten? Neem gerust contact op met onze klantenservice. De deskundige medewerkers staan graag voor je klaar! Een drinkwatertank kopen doe je daarom in onze webshop. We zorgen voor een snelle levering van je bestelling. Zo kun je in no time het water op met het comfort van een watersysteem aan boord.