Reddingsvest

Nautic Gear biedt door het ruime aanbod altijd een reddingsvest dat aan je wensen en eisen voldoet. Of je nu watersport beoefent, graag vist of een recreatieve schipper bent. Met ons ruime aanbod kun je altijd het reddingsvest vinden dat bij je past! Een goed reddingsvest kan levens redden in noodsituaties! Daarom is het van belang dat u altijd voor alle opvarende een reddingvest ter beschikking hebt. De reddingsvesten van Besto, Regatta en Plastimo staan uitsluitend voor de hoogste kwaliteit.

Reddingsvest kind

Hoe oud je kind ook is, je wilt dat deze altijd veilig is aan boord van je boot, sloep of jacht. Met een reddingsvest voor een kind uit onze webwinkel lever je hier een belangrijke bijdrage aan. Met een reddingsvest blijft het hoofd van je kind altijd boven water, ook als deze bewusteloos is geraakt. Je kunt bij ons voordelig een reddingsvest voor een kind bestellen van kwaliteitsmerken als Besto en Talamex. Ook voor andere artikelen ben je bij ons aan het juiste adres, wat te denken van onze dekuitrusting categorie.

Automatisch reddingsvest

Voor ultieme veiligheid biedt een automatisch reddingsvest uitkomst. Deze vesten kun je bij ons verkrijgen met een drijf capaciteit van 100N tot en met 275N. In welk water je je dan ook begeeft, in stille binnenwateren of op volle zee, onze automatisch reddingsvesten bieden je bescherming tegen verdrinking. Bekijk op je gemak de uitgebreide productinformatie van de verschillende reddingsvesten en maak de optimale keuze!

Reddingsvest kopen

Heb je het vest gezien dat je wilt bestellen? Dan kun je bij ons voordelig een reddingsvest kopen. Wil je graag nadere informatie, dan kun je onze deskundige klantenservice mailen of bellen. Wij staan je graag bij met advies. Een reddingsvest kopen, doe je online bij Nautic Gear, dé webwinkel voor iedereen die graag op het water vertoeft! Op zoek  een een goed zwemvest ? dan bent u ook bij Nautic Gear aan het juiste adres!!