Reddingsvesten

Reddingsvest

Highlights

Nautic Gear biedt door het ruime aanbod altijd een reddingsvest dat aan je wensen en eisen voldoet. Of je nu watersport beoefent, graag vist of een recreatieve schipper bent. Met ons ruime aanbod kun je altijd het reddingsvest vinden dat bij je past! Een goed reddingsvest kan levens redden in noodsituaties! Daarom is het van belang dat u altijd voor alle opvarende een reddingvest ter beschikking hebt. De reddingsvesten van Baltic, Besto, Regatta, Talamex en Plastimo staan uitsluitend voor de hoogste kwaliteit.

Reddingsvesten voor volwassenen en Kinderen

Bij Nautic Gear kun je terecht voor een goed reddingsvest zowel voor volwassenen als voor kinderen. Want een goed reddinsgvest kan in een noodsituatie levens redden! Een goed reddinsgvest heeft een goede pasvorm en kan goed gesloten worden door de handig geplaaste riemen en buckles.
Daarnaast heeft een goed reddingsvest voor zowel volwassenen als kinderen een grote kraag. Deze dient ervoor het hooft boven water te houden.
Omdat het grootste volume schuimvulling voorop het vest zit zal bij te water raken het reddingsvest u op de rug draaien. De kraag ondersteund uw hoofd zodat het boven water blijft.

Hoe oud je kind ook is, je wilt altijd dat je kinderen veilig op het water vertoeven. Met een reddingsvest voor een kind uit onze webwinkel lever je hier een belangrijke bijdrage aan. Met een reddingsvest blijft het hoofd van je kind altijd boven water, ook als deze bewusteloos is geraakt. Je kunt bij ons voordelig een reddingsvest voor een kind bestellen van kwaliteitsmerken als Besto en Talamex. Wanneer een een reddinsgvest voor een kind wordt gebruikt is het daarnaast van belang tijdens een vaartocht je kind goed in de gaten te houden.

Automatisch reddingsvest

Voor ultieme veiligheid biedt een automatisch reddingsvest uitkomst. Deze vesten kun je bij ons verkrijgen met een drijf capaciteit van 100N tot en met 300N. In welk water je je dan ook begeeft, in stille binnenwateren of op volle zee, onze automatisch reddingsvesten bieden je bescherming tegen verdrinking. Bekijk op je gemak de uitgebreide productinformatie van de verschillende reddingsvesten en maak de optimale keuze!

Het voordeel van een automatisch reddingsvest is dat het draagcomfort vele malen groter is dan een standaard reddinsgvest. Een automatisch reddingsvest is verkrijgbaar voor zowel volwassenen als kinderen. Van belang is dat u voor aanschaf nadenkt over het water en de omstandigheden waaronmder u vaart.
Bent u een recreatieve schipper die in de zomermaanden op binnen water vaast? Dan is een Automatisch reddinsgvest van 150 to 180 N een prima optie.
Vaart u ook in de winter met bijvoorbeeld dikke winterkleding of een zeilpak? Dan is een 275 of 300N klasse automatisch reddingsvest een betere keuze.

Reddingsvest kopen? Voordelig bij Nautic Gear

Heb je het vest gezien dat je wilt bestellen? Dan kun je bij ons voordelig een reddingsvest kopen. Wil je graag nadere informatie, dan kun je onze deskundige klantenservice mailen of bellen. Wij staan je graag bij met advies. Een reddingsvest kopen, doe je online bij Nautic Gear, dé webwinkel voor iedereen die graag op het water vertoeft!  Maar we bieden nog meer voordelen:

  • Op voorraad en voor cut-off tijd besteld, volgende dag thuis
  • Altijd de scherpste prijs mogelijk!
  • Ruime keuze uit groot assortiment
  • Haast? Bestel online en haal af bij onze afhaalbalie in Veenendaal
  • Officieel Dealer van Besto, Talamex, Plastimo en Baltic reddinsgvesten.

Op zoek een een goed zwemvest ? dan bent u ook bij Nautic Gear aan het juiste adres. Wij helpen u graag!