Elektrische Lenspompen

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Pomp eenvoudig water weg met een lenspomp van Nautic Gear! Een elektrische lenspomp zorgt voor het snel wegpompen van bijvoorbeeld overtollig water in de kuip. Het verschil tussen een elektrische lenspomp en een gewone waterpomp is de manier waarop de pomp werkt. Bij een elektrische lenspomp is er een balg gemonteerd die doormiddel van de motor aangedreven wordt. Het voordeel is dat je snel grote volumes kunt verpompen waarbij de druk over het algemeen laag is. Daarnaast is de doorgang over het algemeen groter waardoor enig verontreinigd water ook moeiteloos weggepompt kan worden.

Lenspomp boot

Ongewenst water uit je boot halen? Gebruik dan een lenspomp voor je boot! Deze elektrische pompen zijn geschikt voor zeilboten, rubberboten, kajaks, motorboten en sloepen. Wij leveren namelijk verschillende groottes waardoor er voor iedere boot een passend exemplaar beschikbaar is. Zo bevat ons assortiment ook pompen op batterijen, welke ideaal zijn voor kleinere boten zonder 12 of 24 volt aansluitingen. Bestel een lenspomp voor je boot eenvoudig en snel online bij Nautic Gear!

Lenspomp 12v

Ben je op zoek naar een krachtige pomp? Ga dan voor een lenspomp van 12v of 24v. Afhankelijk van de aansluiting die je boot heeft kun je kiezen voor een pomp die het beste bij jouw boot past! Zo bieden wij lenspompen aan die een capaciteit van 960 tot 1890 liter per uur hebben. Sommige lenspompen hebben speciale aanpassingen waardoor ze tevens gebruikt worden als fecaliënpomp voor het toilet of om douchewater af te voeren. Heb je nog vragen over de lenspomp van 12v? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en profiteer van deskundig advies.

Automatische lenspomp

Kies voor gemak met een automatische lenspomp van Nautic Gear. Laat de pomp het werk doen en geniet zelf van de boottocht. Met behulp van onze verschillende lenspomp aansluitingen weet je zeker dat er geen water terugloopt in je boot. Zoek je toch een handmatige pomp? Dan kun je een kijkje nemen bij onze handlenspompen. Bestel snel en eenvoudig je automatische lenspomp online bij Nautic Gear!