Boss Marine Audio

Boss Marine

Highlights
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Boss Marine Waterbestendige luidsprekers MR50 150 Watt-Witte Behuizing
  Normale prijs € 62,55 € 44,95
 2. Boss MRH 7 Universele waterdichte opbouw behuizing voor Marine FM Radio
  Normale prijs € 88,50 € 78,95
 3. Boss Marine Radio 1308 UAB Wit - Bluetooth
  Normale prijs € 134,95 € 109,95
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 4. Boss Marine Radio MGR350B Bluetooth
  Normale prijs € 216,85 € 169,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

Wat is er beter voor een fijne sfeer aan boord dan je favoriete muziek? De uitkomst wordt geboden door een boot radio van Boss Marine, hét merk voor audio op het water en op de weg! In het ruime Nautic Gear assortiment vind je precies het systeem dat je zoekt. Naast een radio voorzien we je ook van speakers, versterkers en andere handige accessoires. Dans en zing mee met je favoriete songs die je beluistert via je Boss Marine radio!

Boss Marine radio

De ontvangst van een Boss Marine radio is perfect en opgeslagen voorkeuze zenders blijven bewaard, ook bij afgeschakelde spanning!  
Heb je liever iets meer controle over wat je beluistert? Neem dan je favoriete albums mee en beluister ze op een radio met CD en USB aansluiting! Voor visueel entertainment kun je vertrouwen op onze 12 volt TV’s. Deze vind je, net als de Boss Marine radio, in het uitgebreide aanbod van Nautic Gear!

Boss Marine speakers

Ben je een fervent watersporter? Beluister dan je favoriete muziek via onze hoge kwaliteit Boss Marine speakers. Hiermee heb je een perfecte verdeling van hoge, lage en middentonen. Ze zijn bovendien bestand tegen spatwater en zijn daarom zeer geschikt voor gebruik aan boord. De speakers zijn niet diep, waardoor ze eenvoudig in de wand van je boot gemonteerd kunnen worden. Voor een mooi optisch effect kun je zelfs Boss Marine speakers met LED verlichting bestellen bij Nautic Gear!

Boss Marine audio

Beluister je eigen muziek aan boord met Boss Marine audio! Dankzij onze radio’s met aansluitingen voor CD en USB heb je heel veel keuze in de manieren van muziek beluisteren aan boord van je boot. In de Nautic Gear webwinkel vind je bovendien handige Boss Marine accessoires waarmee je de ontvangst verder kunt verbeteren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kabels en antennes. Hiermee wordt het scherpe geluid uit je systeem van Boss Marine audio nog helderder!