Teleflex Dieptemeter

Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. Teleflex digitale Dieptemeter Argent Pro
    Normale prijs € 205,95 € 180,95
  2. Teleflex digitale Dieptemeter Lido Pro
    Normale prijs € 205,95 € 186,95
  3. Teleflex digitale Dieptemeter Premier Pro
    Normale prijs € 205,95 € 186,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Ben je op zoek naar een betrouwbaar apparaat om de diepte te meten? Kies dan voor een Teleflex dieptemeter. Dit instrument kun je gebruiken om informatie te krijgen over de diepte onder je boot. Zo voorkom je dat je in aanraking komt met de bodem. De kwaliteit van dit product staat buiten kijf. Met een snelheid van 100 km/u meet je nog een diepte tot 60 meter. Waar veel dieptemeters wegvallen bij hogere snelheden, is dat bij een Teleflex dieptemeter niet het geval. Heb je nog vragen? Bij Nautic Gear geven we advies op maat!

Teleflex dieptemeter inbouwen

Om je schip te verrijken kun je een Teleflex dieptemeter inbouwen. Er zijn drie manieren om dit te doen. Je kunt namelijk de transducer bevestigen aan een stang aan je railing. Daarnaast is het een mogelijkheid om de dieptemeter ‘door de huid’ vast te maken met epoxy. Dit is alleen mogelijk bij polyester boten. Je kunt ook een gat boren en met behulp van polyester en epoxy de dieptemeter bevestigen in de bodem van je boot. Zorg ervoor dat de transducer recht naar beneden geplaatst is om onbetrouwbare metingen te voorkomen en vergeet niet het gat goed dicht te kitten! Met onze instructies is een Teleflex dieptemeter inbouwen eenvoudig en snel gebeurd.

Teleflex dieptemeter kopen

Voorkom schade aan je boot door aanraking met de bodem! Bij Nautic Gear kun je een Teleflex dieptemeter kopen met diverse opties. Naast dit merk hebben wij ook Nasa dieptemeters. Het display van de meter is gemakkelijk in je dashboard te monteren en beschikt over een strak design. Wanneer je de Teleflex dieptemeter wilt kopen kun je kiezen uit drie verschillende kleuren afwerkingen: zwart, wit en chroomkleur. Zo weet je zeker dat er een dieptemeter is die bij jouw dashboard past!