Railblaza

Railblaza

Raster  Lijst 

  1. 1
  2. 2

Raster  Lijst 

  1. 1
  2. 2

Railblaza Bevestiging

Railblaza heeft een zeer handig en eenvoudig montage systeem voor de boot ontwikkeld waarmee in een handomdraai verschillende Railblaza accessoires uitwisselbaar op uw boot geinstalleerd kunnen worden. De crux hiervan zit hem allemaal in de montage voet, de StarPort. Deze is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar net waar u hem zou willen plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan plaatsing op het dek, de railing of stuurconsole maar er is ook een variant speciaal voor de rubberboot. Railblaza accessoires hebben een speciale stervormige adapter die precies in het Star-systeem past. Vervolgens vergrendeld u hem met de borging stevig vast in de montage voet zodat ze geen kant op kunnen.

Railblaza Uitwisselbare Accessoires

Wat het Railblaza systeem zo uniek maakt is dat de accessoires uitwisselbaar met elkaar zijn. Waar u eerst de Railblaza Hengelhouder had zitten plaatst u net zo gemakkelijk de Railblaza Camera Houder om een foto te maken van die grote vis die u net gevangen heeft. Het snel kunnen plaatsen en verwijderen van de Railblaza accessoires is natuurlijk een enorm voordeel omdat u zo alles snel en veilig kan opbergen wanneer u niet bij de boot bent. De Railblaza accessoires in ons assortiment lopen uiteen van Hengelhouders tot Tablet / iPad Houders en van Fishinder / Kaartplotter Platforms tot Draagbare Toplichten.

Railblaza voor de Rubberboot

Zoals gezegd heeft Railblaza ook een montage voet speciaal voor de Rubberboot of SUP. Dit zijn de QuickPort en de RibPort. In combinatie met de draagbare Toplichten van Railblaza bent u nu ook goed zichtbaar op de rubberboot wanneer de schemer begint in te vallen. Ook een Fishfinder / Kaartplotter zoals een Garmin Striker 4 Plus op de rubberboot is met Railblaza geen probleem meer door de handige Fishfinder / Kaartplotter Houders. En bent u klaar dan wisselt u hem uit met een Railblaza bevestigingsoog om de rubberboot vast te leggen.

Railblaza kopen

Met Railblaza kunt u uw accessoires voor de boot dus langzaamaan uitbreiden. Bij NauticGear hebben wij een uitgebreid assortiment aan Railblaza montage voeten en accessoires voor zeer scherpe prijzen. Gevonden waar u naar op zoek was? Dan kunt u het artikel eenvoudig bestellen via onze webshop. Nog op zoek naar iets wat u niet zo snel kunt vinden? Of heeft u nog eventuele vragen over ons Railblaza assortiment? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij geven u graag een passend antwoord op uw vraag.