Fusion Afstandsbediening

Fusion Afstandsbediening
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Fusion Afstandsbediening Draadloos ARX70
  Normale prijs € 89,95 € 78,95
 2. Fusion afstandsbediening MS-NRX300 NMEA 2000
  Normale prijs € 219,95 € 198,95
 3. Fusion Marine Radio Apollo MS-SRX400 Zone Stereo WiFi
  Normale prijs € 459,95 € 419,95
 4. Fusion Apollo MS-ERX400 Ethernet afstandsbediening voor Apollo
  Normale prijs € 317,95 € 288,95
 5. Fusion Marine MS-RGBRC LED RGB Controller
  Normale prijs € 54,95 € 48,95
 6. Fusion Marine MS-CRGBWRC LED CRGBW Controller
  Normale prijs € 54,95 € 49,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Fusion afstandsbediening voor net dat beetje extra gemak!

Bent u in het bezit van een Fusion audio-installatie? Koop dan snel, vertrouwd en voordelig een afstandsbediening bij Nautic Gear! We leveren al meer dan 12 jaar Fusion afstandsbedieningen direct uit voorraad. Een afstandsbediening voor uw Fusion Marine audio maakt het leven aan boord een stuk eenvoudiger! Een extra bedienunit van uw radio aan boord is doorgaans snel en eenvoudig te installeren. Neem nu bijvoorbeeld de Fusion ARX-afstandsbediening. Deze is compatibel met een groot aantal toestellen en is draadloos. Doordat deze werkt via bluetooth en niet via infrarood zoals vroeger, kunt u de afstandsbediening overal plaatsen, heel eenvoudig en zonder te boren. U plakt het gewoon op het oppervlak met de meegeleverde dubbelzijdige ´plak-pad’. En dankzij de rubberen drukknoppen is deze afstandsbediening ook met natte handen, wanneer deze bijvoorbeeld bij een zwemplateau is aangebracht, te bedienen! Bovendien gaat in normale omstandigheden de batterij ongeveer 3 jaar mee en is daarna eenvoudig te vervangen. Kortom: u heeft alleen maar profijt van deze aankoop!

Fusion afstandsbediening voor Fusion Speakers

Ook voor de Fusion speakers met RGB verlichting is een Fusion afstandsbediening aan te schaffen. Met deze fusion afstandsbediening kunt u de lichtkleur en sterkte van de ingebouwde LED’s in sommige Fusion speakers regelen.
Bent u niet helemaal zeker over welke afstandsbediening bij uw radio zal passen, neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice, zij helpen u graag! Handig om te weten: er zijn momenteel twee types afstandsbedieningen verkrijgbaar. Het is van belang om te checken welke bij de Fusion speakers bij u aan boord past. Bij elke speaker met luidsprekerverlichting staat op onze productpagina van de speaker welke afstandsbediening geschikt is. Wanneer uw speakers koopt met RGB LED verlichting kunt u de Fusion afstandsbediening hiervoor eenvoudg direct mee bestellen via een handige voordeelbundel!

Fusion afstandsbediening voordelig bij Nautic Gear kopen

Wanneer u een afstandsbediening van Fusion wilt kopen dan is het handig om te weten dat sommige radio’s alleen met specifieke afstandsbedieningen overweg kunnen. Sommige radio's kunnen zowel met een ARX-afstandsbediening als met een NRX300i bedrade afstandsbediening samen werken. Daarnaast is een groot aantal radio's geschikt om samen te werken met de Fusion App. Deze App, die zowel via de Apple als de Google Play store gratis te downloaden is, maakt het mogelijk om uw smartphone te gebruiken als afstandsbediening! Wanneer u een dubbele stuurstand heeft, is deze keuze iets minder geschikt. In dat geval kan een extra, bedrade afstandsbediening een betere keuze zijn. Dan zijn de Fusion NRX300i of de ERX 400 goede opties voor bij de Apollo radio's. Ook goed om te weten: wanneer u over een compatibele kaartplotter beschikt kunt u uw radio ook vanaf het kaartplotterscherm bedienen. Zo maakt u van uw kaartplotter een Fusion afstandsbediening voor de marine radio. Zowel Garmin als Raymarine kaartplotters ondersteunen deze functie, mits het een recent model is. Vaak kunt u in de handleiding van uw kaartplotter terug vinden wat hiervoor precies de mogelijkheden zijn.

Bovendien zijn intussen de meeste Fusion Marine radio’s geschikt om te connecten met de Fusion app. Deze biedt u de mogelijkheid draadloos uw Fusion radio te bedienen via de app op uw smartphone. Reuze handig!
Bij Nautic Gear bestelt u eenvoudig en voordelig alle navigatie en elektronica die u zich maar aan boord kunt wensen!