Fusion Afstandsbediening

Fusion Afstandsbediening

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Fusion Afstandsbediening Draadloos ARX70
  Normale prijs € 89,99 € 78,00
 2. Fusion afstandsbediening MS-NRX300 NMEA 2000
  Normale prijs € 229,00 € 198,00
 3. Fusion Marine Radio Apollo MS-SRX400 Zone Stereo WiFi
  Normale prijs € 479,00 € 428,00
 4. Fusion Apollo MS-ERX400 Ethernet afstandsbediening voor Apollo
  Normale prijs € 299,00 € 289,00
 5. Fusion Marine MS-RGBRC LED RGB Controller
  Normale prijs € 56,32 € 48,00
 6. Fusion Marine MS-CRGBWRC LED CRGBW Controller
  Normale prijs € 63,13 € 49,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Een Fusion afstandsbediening voor je Fusion radio unit koop je snel en vertrouwd bij Nautic Gear. Wij leveren al meer dan 12 jaar Fusion afstandsbedieningen direct uit voorraad. Een Fusion afstandsbediening maakt het leven aan boord een stuk aangenamer! Want een Extra bedien-unit van je radio is meestal snel en eenvoudig te installeren.

Neem nou bijvoorbeeld de Fusion Arx Afstandsbediening. Deze is compatibel met een groot aantal toestellen en is draadloos. Doordat deze werkt via bluetooth en niet via infrarrood zoals vroeger, kun je de Fusion afstandsbediening overal plaatsen. Ook dat plaatsen is zeer eenvoudig en zelfs zonder boren. Je plakt het gewoon op het oppervlak met de meegeleverde dubelzijdige "plak-pad" En dankzij de rubberen drukknoppen is de Fusion afstandsbediening ook met natte handen,wanneer deze bijvoorbeeld bij een zwemplateau is aangebracht, te bedienen!

Altijd en overal binnen handbereik. Bovendien gaat in normale omstandigheden de batterij ongveer 3 jaar mee en is daarna eenvoudig te vervangen.

Fusion afstandsbediening kopen

Waneer u een afstandsbediening van Fusion wilt kopen dan is het handig om te weten dat sommige radio alleen met specifieke afstandsbedieningen overweg kunnen. Sommige radio's kunnen zowel met bijvoorbeeld een ARX afstandsbediening als met een NRX300i bedrade afstandsbedineing samen werken.

Daarnaast is een een groot aantal radio's geschikt om samen te werken met de Fusion App. Deze App die zowel via de Apple als de Google Play store Gratis te downloaden is maakt het mogelijk om uw smartphone te gebruiken als afstandsbediening, en dat is super handig! Maar niet altijd is dat gewenst. Bijvoorbeeld wanneer je een dubbele stuurstand hebt.

In die gevallen kan een extra, bedrade afstandsbediening een betere keuze zijn. Kijk dan eens naar de Fusion NRX300i Of de ERX 400 voor de Apollo radio's. Ook goed om te weten is dat waneer je over een compatibel kaarplotter beschikt je je radio ook vanaf het kaartplotterscherm kan bedienen.
Zo maak je dan van je kaartplotter een Fusion afstandsbediening voor de Marine radio.

Zowel Garmin als Raymarine kaartplotters ondersteunen deze functie, mits het een beetje een recent model is. Vaak is in de handleiding van je kaartplotter terug te vinden wat hiervoor de mogelijkheden zijn.

Fusion afstandsbediening voor Fusion Speakers

Wanneer je op zoek bent naar een Fusion afstandsbediening voor de Fusion speakers met luidsprekerverlichting dan helpen we je graag. Er zijn momenteel 2 type afstandsbedieningen verkrijgbaar. Van belang is te checken bij de speakers welke je moet hebben. Bij elke speaker met luidsprekerverlichting staat op de productpagina van de speaker welke afstandsbediening geschikt is. Heb je vragen? Onze klantenservice helpt je graag!