Dekbeslag

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Met diverse fenderhaken, luikringen en luikuitzetters heeft Nautic Gear een compleet assortiment aan dekbeslag. Met fenderhaken kun je eenvoudig fenders ophangen wanneer je aanlegt. Daarnaast haal je een stootwil weer eenvoudig binnenboord tijdens het varen. Bekijk eenvoudig en snel ons complete assortiment aan dekbeslag. Wij leveren onze producten in diverse soorten en maten, zodat je altijd vindt wat je zoekt!

Dekbeslag boot

Kies voor dekbeslag op je boot van Nautic Gear. Hiermee monteer je eenvoudig fenderhaken voor je stootwillen en fenderlijnen. Met luikringen kun je gemakkelijk luiken openen en sluiten. Dankzij het rvs-materiaal is het beslag uitstekend bestand tegen water. Daarnaast leveren wij ook dekbeslag van kunststof. Ben je op zoek naar een waterdichte luiksluiting? Dan ben je bij Nautic Gear ook aan het juiste adres. Bestel snel dekbeslag voor je boot en profiteer van scherpe prijzen.

Dekbeslag kopen

Je kunt bij Nautic Gear dekbeslag kopen voor je sloep, zeiljacht of speedboot. Met een handreling verfraai je je boot op een praktische manier! Bekijk online ons complete assortiment aan dekbeslag. Bestel snel en profiteer van scherpe prijzen en een snelle levering. Wij raden aan om dekbeslag te kopen in combinatie met lijmen & kitten. Met bijvoorbeeld Sikaflex monteer je het dekbeslag eenvoudig. Daarnaast sluit het de schroefgaten waterdicht af!