Dekuitrusting

Dekuitrusting
Highlights

Dekuitrusting

Heerlijk varen over de schitterende wateren doe je zonder zorgen met de dekuitrusting van Nautic Gear. In ons ruime assortiment vind je alles wat je nodig hebt om goed voorbereid te water te gaan. Zo bieden wij fenders, ankers, biminitops, dekbeslag en nog veel meer bootaccessoires. Het dek is doorgaans de meest drukke plek op de boot. Je drinkt er een heerlijk verfrissend drankje in de warme zomerzon of je geniet gewoonweg van de prachtige omgeving. Om zorgeloos te kunnen genieten is het van groot belang dat je jouw dekuitrusting goed voor elkaar hebt. Zo vaar je met een gerust hart uit en verklein je de kans op ongelukken. 

Een anker voor je dekuitrusting

Wil je jouw boot ergens tot stilstand laten komen waar geen plek is om af te meren? Vul dan je dekuitrusting aan met een scheepsanker. Voor het stilleggen van je boot gooi je het anker simpelweg over boord. Zo kun je heerlijk genieten van de rust die heerst op het water. In ons ruime assortiment vind je ankers gemaakt van kunststof, roestvrij staal, mangaan staal en gegalvaniseerd staal. Voorzie je dekuitrusting altijd van het meest geschikte anker voor jouw boot of schip. Zo is het niet alleen belangrijk om naar de lengte van je schip te kijken, maar ook naar de omstandigheden waarin je vaart. Zeevaart vraagt bijvoorbeeld om een zwaarder anker dan de binnenvaart. In ons ruime assortiment vind je ook een bijbehorende ankerketting of een ankerboei. Of bekijk gewoon onze complete collectie als het om ankeren gaat!

Een goede dekuitrusting valt of staat met fenders

Voorkom schade aan je boot wanneer je afmeert met één van onze fenders. Je dekuitrusting is niet compleet zonder geschikte stootwillen met fenderlijn Ook voor het maken van lastige manoeuvres, zoals het wegvaren van lager wal, is het hebben van fenders uitermate geschikt. In ons ruime assortiment vind je deze stootkussens in diverse kleuren, soorten en afmetingen. Alle fenders uit onze dekuitrusting zijn van Nederlands fabrikaat en dus kwaliteit!. Daarnaast bieden wij ook geschikte landvasten om je boot veilig mee af te meren. Houd je boot in een mooie staat met de fenders uit de dekuitrusting van Nautic Gear!

Maak je dekuitrusting af met een biminitop

Wil je zowel tijdens zonnige als regenachtige dagen heerlijk met jouw boot kunnen varen? Voorzie je dekuitrusting dan van een biminitop uit het ruime assortiment van Nautic Gear. Voor optimaal gebruiksgemak zijn onze biminitops gemakkelijk te bevestigen. Wij bieden diverse modellen en kleuren aan, zo is er voor ieder wat wils. Naast een biminitop vind je in onze dekuitrusting alle benodigdheden voor een comfortabele en veilige vaart. Makkelijk uit het water klimmen na een verfrissende duik doe je bijvoorbeeld met onze zwemtrap. Raak je onbedoeld te water dan is het goed om een reddingsvest aan te hebben. Heb je vragen over onze dekuitrusting? Dan adviseren wij je om contact op te nemen met onze deskundige klantenservice!