Dekuitrusting

Dekuitrusting

Heerlijk varen over de schitterende wateren doe je zonder zorgen met de dekuitrusting van Nautic Gear. In ons ruime assortiment vind je alles dat je nodig hebt om goed voorbereid te water te gaan. Zo bieden wij fenders, ankers, biminitops, dekbeslag en nog veel meer benodigdheden. Het dek is doorgaans de drukste plek op de boot. Je drinkt er een heerlijk verfrissend drankje in de warme zonnestralen of je geniet gewoon van de prachtige omgeving. Het is dus van groot belang dat je jouw dekuitrusting goed verzorgt hebt. Zo vaar je met een rustig hart en verklein je de kans op ongelukken.

Dekuitrusting | Anker

Wil je jouw boot ergens tot stilstand laten komen waar geen plek is om af te meren? Vul dan je dekuitrusting aan met een anker boot. Voor het stilleggen van je boot gooi je eenvoudig deze constructie overboord. Zo kun je heerlijk genieten van de rust die heerst op het water. In ons ruime assortiment vind je ankers gemaakt van kunststof, roestvrij staal, mangaan staal en gegalvaniseerd staal. Voorzie je dekuitrusting van het juiste anker. Zo is het niet alleen belangrijk om naar de lengte van je schip te kijken, maar ook naar de omstandigheden waarin je vaart. Zeevaart vraagt bijvoorbeeld om een zwaardere anker dan de binnenvaart. In ons ruime assortiment vind je ook een bijbehorende ankerketting. Bekijk direct onze complete collectie!

Dekuitrusting | Fenders

Voorkom schade aan je boot als je afmeert met één van onze fenders. Je dekuitrusting is niet compleet zonder geschikte stootwillen. Ook voor het maken van lastige manoeuvres, zoals het wegvaren van lager wal, is het uitermate geschikt. In ons ruime assortiment vind je deze stootkussens in diverse kleuren, soorten en afmetingen. Alle fenders uit onze dekuitrusting zijn van het Noorse topmerk Majoni. Voor een optimale duurzaamheid zijn de kussens gemaakt van hoogwaardig vinyl. Wij bieden ook geschikte landvasten om je boot veilig mee af te meren. Houd je boot in een mooie staat met de fenders uit de dekuitrusting van Nautic Gear!

Dekuitrusting | Biminitop

Wil je zowel tijdens lekkere zonnige als regenachtige dagen heerlijk met jouw boot kunnen varen? Voorzie je dekuitrusting dan van een biminitop uit het ruime assortiment van Nautic Gear. Voor een optimaal gebruiksgemak zijn onze biminitops gemakkelijk te bevestigen. Wij bieden diverse modellen en kleuren, zo is er voor ieder wat wils. Naast een biminitop vind je in onze dekuitrusting alle benodigdheden voor een comfortabele en veilige vaart. Lekker een verfrissende duik nemen doe je bijvoorbeeld met onze zwemtrap. Hiermee klim je gemakkelijk in en uit het water. Heb je nog vragen over onze dekuitrusting? Dan adviseren wij je om contact op te nemen met onze deskundige klantenservice!