Dekuitrusting

Dekuitrusting

Stootwillen

Koop een paar goede stootwillen want ze zijn onmisbaar aan boord van uw schip. Wij leveren al jaren lang de kwaliteits fenders van Majoni. Majoni staat synoniem voor een hoogwaardige Nederlandse kwaliteit stootwillen, dropfenders, kogelfenders, steigerfenders en boeien.
Op zoek naar een aanbieding stootwillen? onze stootwillen worden steeds voordeliger naar mate u er meer koopt. Al vanaf 2 stootwillen gaat de prijs omlaag!

Aan een paar goede stootwillen horen ook fenderlijnen. We leveren ze in verschillende lengtes en diameters. Ook hoogwaardige polyester landvasten vindt u bij ons, en uit voorraad geleverd`!
Zoekt u een goede en voordelige landvasten? Dan zijn de superlene budget landvasten een uitstekende keuze

Anker en Ankerlijn

Ook voor uw boot anker kunt u bij ons terecht. Het meest verkochte anker is het paraplu anker. Uiteraard vindt u ook ankerlijn, al dan niet met lood verzwaard.
Maar ook voor een Fortress anker kunt u bij ons terecht.

Van Scheepshoorn tot Zwemtrap

Een Scheepshoorn is niet alleen handig, hij is ook verplicht aan boord te hebben.
Een goede Scheepshoorn koop je bij Nautic Gear. Wij leveren scheepshoorns op zowel 12- als 24 volt maar ook een handscheepshoorn vindt u bij ons.

Op zoek naar een RVS of kunststof zwemtrap? Wij hebben de meest gangbare zwemtrappen en leveren direct uit voorraad.
Maar ook voor touwladders kunt u bij Nautic Gear terecht. Handige zwemtrappen die je aan de reling bevestigd zijn al jaren een Best Seller!

Bootvlaggen

Op een boot hoort een vlag. Van de Nederlandse vlag vindt u de meest gangbare maten vindt u bij ons. Maar ook voor een boot vlaggenstok kunt u bij ons terecht.
De laaste jaren zijn de RVS vlaggenstokken enorm in opkomst. Maar ook de houten, wat meer tradionele vlaggenstokken zijn onverminderd populair.