Ankerketting

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Voorloopketting gegalvaniseerd 6-10mm
  Normale prijs € 39,95 Vanaf € 36,95
 2. Ankerketting RVS 2-8mm
  Normale prijs € 74,95 Vanaf € 69,95
 3. Ankerketting RVS 10mm DIN766
  Normale prijs € 50,95 € 49,95
 4. Ankerketting gegalvaniseerd 6-10mm
  Normale prijs € 216,95 Vanaf € 202,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Niks is lekkerder dan voor anker gaan op een fraaie locatie op het water. Met een ankerketting van Nautic Gear zorg je voor een krachtige verbinding tussen je anker en boot. In ons ruime aanbod tref je kettingen in diverse diktes, materialen, lengtes en trekkrachten. Om een optimale duurzaamheid te garanderen voldoen al onze kettingen aan de DIN 766 norm. Met een ankerketting van Nautic Gear heb je niet langer een afmeerplek nodig. In samenwerking met een anker boot legt de ketting jouw sloep stil waar jij dat wilt!

RVS ankerketting

Creëer een veilige verbinding tussen je boot en het anker met een ankerketting van RVS. Voor een optimale stevigheid is dit type ketting gemaakt van RVS AISI 316 staal. Dit geharde ijzer beschikt over superieure corrosiebestendigheid en is daardoor uiterst geschikt voor maritiem gebruik. Daarnaast wordt de RVS ankerketting gekenmerkt door zijn hoge treksterkte. De ketting is verkrijgbaar in diverse lengtes, zo is de kans groot dat je vindt wat je zoekt! Bestel je RVS ankerketting in de webwinkel van Nautic Gear en profiteer van scherpe prijzen!

Ankerketting 8 mm

Bij zwaardere belastingen heb je een dikkere ketting nodig. De meest solide RVS ankerketting is de 8 mm variant. Hiermee zorg je ook bij hoge druk voor een veilige verbinding tussen het anker en je schip. Voor een goede werking tussen de ankerketting en het ankerlier is de ketting gekalibreerd. In het ruime assortiment van Nautic Gear vind je alles voor een comfortabele en veilige vaart. Zo bieden wij naast een ankerketting van 8 mm ook een kwalitatieve boegrol. Hiermee zorg je voor een soepele daling en optrek van de ketting zonder dat er schade wordt toegebracht aan je boot.

Ankerketting kopen

Heb je een keuze kunnen maken? Dan kun je in onze webwinkel gemakkelijk een ankerketting kopen. Daarnaast vind je bij ons alles om je ankeruitrusting compleet te maken. Bekijk bijvoorbeeld ook eens onze ankerlijnen.Waneer je liever voor een lijn dan een ketting kiest. Je profiteert niet alleen van scherpe prijzen maar ook van een snelle levering. Heb je nog vragen over het kopen van een ankerketting? Dan adviseren wij je om contact op te nemen met onze deskundige klantenservice. Zij helpen je graag verder! Oh ja, voor we het vergeten. Wanneer je boot over een ankerkluis beschikt waar je ankerketting in verdwijnt, voorkom dan schade aan je boeg door het kopen van een ringfender. Deze beschermd de kop van je boot tegen beschadigen.