Anker kopen

Anker kopen

Genieten van de rust en de ruimte op het water doe je met een anker op je boot. Let bij het anker kopen op het gewicht dat je nodig hebt. Alle ankers hebben een handige opening waarmee je ze verbindt aan een ketting of lijn. Wil je graag advies over het soort anker dat je nodig hebt voor jouw boot? Bij Nautic Gear staan we voor je klaar met deskundig advies. Voordat je een anker gaat kopen, kijken we naar het gewicht van je boot en het soort grond waarop je meestal ankert.

Ankerketting kopen

Een goed anker geeft grip en is onmisbaar aan boord van elk schip. Bij je anker is het handig om een ankerketting te kopen dat het gewicht van het anker goed kan dragen. Onze kettingen zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal en RVS en daarmee erg sterk en roestwerend. Je kunt een RVS ankerketting kopen van 10 tot 25 meter lang. De gegalvaniseerde stalen ketting is beschikbaar in lengtes van 30 tot maar liefst 100 meter lang.

Scheepsanker kopen

Kijk eens bij onze dekuitrusting voor alle voorzieningen die je nodig hebt aan dek. Je kunt een scheepsanker kopen dat een vaste vorm heeft, of kiezen voor een paraplu anker dat inklapbaar is. Deze neemt weinig ruimte in beslag en is daardoor makkelijk op te bergen. Wil je graag een anker voor de boot kopen bij Nautic Gear? Wij denken graag met je mee en helpen je bij het maken van de juiste keuze.