Hengelhouder boot

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Op zoek naat een stevige hengelhouder voor uw boot? Met een hengelhouder van Nautic Gear wordt het leven van een visser nog ontspannender aan boord! Wij leveren hengelhouders van kunststof maar ook RVS modellen zijn verkrijgbaar. De juiste keuze van een hengelhouder wordt bepaald door drie factoren: Het materiaal, kunststof of RVS, de plek waar u deze wilt monteren en de diameter van de hengelhouder. De meeste hengelhouders zijn geschikt voor hengels met een diameter van 40mm maar sommige lopen door tot wel 45mm.
Bij ons vindt u de meest verkochte modellen netjes en overzichtelijk op en rij. Veel hengelhouders zijn geschikt voor dekmontage. Maar ook inbouw-hengelhouders zijn bij ons verkrijgbaar. Deze zijn veelal van kunststof en worden verzonken in de boot gemonteerd. Uiteraard moet daar wel gelegenheid voor zijn. Wilt u liever uw houder op het dak van uw schip monteren? Ook daar hebben we uitgekiende oplossingen voor. Maar ook voor andere zaken aan dek kunt u bij ons terecht. Zo vindt u in de categorie dekuitrusting artikelen die u aan dek gebruikt, zoals bijvoorbeeld: stootwillen.

Hengelhouder Railing

Een hengelhouder die aan de railing wordt gemonteerd is in veel gevallen heel handig. In een handomdraai wordt zo'n hengelhouder aan een railing gemonteerd. Let u bij aanschaf wel even of de houder geschikt is voor de diameter van uw railing. Het voordeel van zo'n railing hengelhouder is dat u deze ook weer makkelijk verwijderd zonder montagesporen na te laten.
Bij Nautic Gear leveren diverse modellen die aan de railing kunnnen worden bevestigd, zowel van kunststof als in RVS

Hengelhouder RVS

Vis je op zoet of brakwater? Dan is een Hengelhouder van RVS zeker een goede keue!. Kunststof hengelhouders hebben vaan meer te verduren van zoutwater en zonlicht dan een hengelhouder van RVS. Een hengelhouder van RVS gaat in deze omstandigheden langer mee. Daarnaast staat een hengelhouder van RVS vaak ook fraai wanneer deze op een RVS railing wordt gemonteerd. Wilt u nog meer succes tijdens het vissen? Overweeg dan eens de aanschaf van een Fishfinder. Hiermee ziet u waar de vis zich bevindt onder uw boot en vergroot u uw trefkans aanzienlijk!