Dekventilator voor boot en jacht

Dekventilator voor boot en jacht

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Met de juiste dekventilator voorkom je de nadelige effecten van vocht aan boord van je boot. De dekventilatoren zijn leverbaar in diverse soorten en maten, waardoor er voor jou zeker een passend model leverbaar is. Voor zowel grote als kleine ruimtes is ventilatie onmisbaar. Hiermee voorkom je problemen met betrekking tot vocht en schimmel. Iedere dekventilator van Nautic Gear is vervaardigd uit hoogwaardig rvs. Hierdoor vermijd je roest.

Dekventilator boot

Of je nu aan het varen bent of je schip in de winterstalling hebt staan; een dekventilator op je boot is enorm belangrijk. Tijdens de winterstalling kan het namelijk erg benauwd worden in je boot. Dit zorgt voor een stijging van de vochtigheid door de grote verschillen tussen binnen- en buitentemperatuur. Dit kan zorgen voor een muffe lucht en schimmelvorming. Vermijd dit met een betrouwbare dekventilator op je boot. Dit apparaat komt ook goed van pas wanneer je wilt koken aan boord!

Dekventilator solar

Wil je ventileren aan boord van je boot zonder een externe stroombron te gebruiken? Kies dan voor een dekventilator in solar uitvoering. Dit toestel zet zonlicht om in energie, waardoor de ventilator geactiveerd wordt. Deze ventilatoren zijn uitgerust met kleine zonnepanelen die zowel kunnen zuigen als blazen, waardoor ze voor iedere situatie geschikt zijn. Ook deze apparaten zijn leverbaar in diverse soorten en maten. Zonder zonlicht werkt een dekventilator solar 24 tot 40 uur.

Dekventilator kopen

Bij Nautic Gear kun je een dekventilator kopen voor de scherpste prijs. Met een ruim assortiment kun je kiezen uit diverse dekventilatoren. Weet je niet welke ventilator het beste bij jouw boot past? Neem dan vrijblijvend contact op met onze deskundige klantenservice en geniet van advies op maat. Je kunt bij ons een dekventilator kopen in combinatie met diverse ventilatieroosters. Bestel eenvoudig en snel online en profiteer van een snelle levering!