Luiken

Luiken

Luiken voor uw boot besteld u snel en voordelig bij NauticGear.nl. Als watersport webshop voeren wij een groot assortiment luiken voor uw boot.
Of het nu gaat om dekluiken, inspectieluiken, kunststofluiken of patrijspoorten, de meeste bootluiken leveren we direct uit eigen voorraad.
Maar ook voor losse onderdelen van boot luiken kunt u bij ons terecht zoals bijvoorbeeld luikzetters en luiksluitingen, al dan niet met of zonder slot.

Een goed bootluik gaat decennia mee. De luiken die wij verkopen zijn allemaal kwaliteitsluiken sommige zelfs voorzien van officiële certificering. Maar de meeste verkochte boot luiken zijn toch wel de kunststof luiken en de dekluiken.
Maar ook voor tal van allerlei andere bootluiken kunt u bij ons terecht, bijvoorbeeld voor:

De voordelen van een goed boot luik

De voordelen van een goede bootluiken is veel meer dan alleen licht binnen laten of een toegangsdeur creëren voor een bakskist. Een goed bootluik heeft een waterdichte aansluiting van het luik op het frame, en een goede sluiting en is stevig.

Een luik kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Heeft u daarom hulp nodig bij uw keuze? Belt u dan met onze klantenservice voor vragen en advies!

Bestel uw bootluik bij NauticGear.nl en profiteer van deze voordelen:

  • Voor cutt-off tijd besteld, volgende werkdag thuis.
  • Gratis verzending vanaf 50,- binnen Nederland.
  • Grote eigen voorraad.
  • Niet goed geld terug.
  • Deskundige klantenservice elke werkdag bereikbaar.
  • Levering van de bekende merken.
  • Haast? Na het plaatsen van uw bestelling haalt u eenvoudig af bij ons magazijn in Veenendaal.

Naast bootluiken kunt u bij NauticGear.nl terecht voor al uw bootaccessoires. Maar ook voor dekuitrusting zoals fenders, stootwillen en fenderhoezen bent u bij ons aan het juiste adres. Als watersport-webshop voor de Benelux zijn we al bijna meer dan 15 jaar een vertrouwd adres. Dat geld ook voor de aanschaf van bijvoorbeeld een goed reddingsvest of een uitstekend zwemvest. Wij helpen u graag!