Spiritus Kooktoestel

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Je bereidt eenvoudig de lekkerste gerechten aan boord met een spiritus kooktoestel van Nautic Gear. Onze hoogwaardige kookplaten voldoen aan alle eisen om het koken zo veilig mogelijk te maken. Het gebruik van drukvrije alcoholbranders (spiritus) draagt hieraan bij. Deze methode wordt namelijk beschouwd als de veiligste manier van koken op het water. Het ruime assortiment van Nautic Gear biedt voor iedereen een passend spiritus kooktoestel!

Spiritus kooktoestel boot

Je maakt de keuken helemaal af met een inbouw spiritus kooktoestel op je boot. Wij verkopen zowel 1- als 2-pits toestellen. Heb je geen ruimte voor een inbouw kookplaat? Geen probleem. Ook voor een los spiritus kooktoestel voor je boot ben je bij ons aan het juiste adres. Je vindt bij Nautic Gear kookplaten in verschillende stijlen. Er is daardoor altijd een toestel dat past bij het interieur van jouw boot. Met behulp van een stevig ophangsysteem kun je onze spiritus kooktoestellen gemakkelijk aan de wand hangen. Zo houd je ruimte over op het aanrecht en heb je toch de voordelen van een luxe kookplaat!

Origo spiritus kooktoestel

Als je op zoek bent naar een betrouwbare kookplaat, zit je goed met een Origo spiritus kooktoestel. Deze wordt op de markt gebracht door het vooraanstaande merk Dometic. Het bedrijf kenmerkt zich door constant op zoek te zijn naar innovaties en slimme oplossingen. Zo maken ze jouw leven op de boot een stuk aangenamer! De Origo kookplaten bestaan al decennia lang en worden vanwege de betrouwbaarheid en de lange levensduur nog altijd zeer gewaardeerd. Met een Origo spiritus kooktoestel kook je jarenlang de heerlijkste gerechten!

Spiritus kooktoestel kopen

Heb je een keuze kunnen maken en wil je een spiritus kooktoestel kopen? Dat kan gemakkelijk online bij Nautic Gear. Je maakt je nieuwe kookset compleet door direct een goede brandstof jerrycan mee te bestellen. Als je besluit je spiritus kooktoestel en accessoires bij ons te kopen, zorgen wij voor een snelle verzending. Zo kun je binnen enkele dagen al een heerlijk diner op tafel zetten op de boot!