Ankerlijn

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Ankerloodlijn Polyester Navy met Loodvoorloper
  Normale prijs € 65,95 Vanaf € 61,95
 2. Talamex Ankerlijn met ingesplitste kous
  Normale prijs € 17,95 Vanaf € 16,95
 3. Talamex Ankerlijn polyester met oog, zonder lood
  Normale prijs € 35,95 Vanaf € 31,95
 4. Aanbieding!
  Allpa Ankerlijn Gevlochten Polyester Wit
  Normale prijs € 26,95 Vanaf € 25,95
 5. Tiptolest Ankerlijn met ingevochten lood
  Normale prijs € 153,95 Vanaf € 143,95
 6. Nieuw!
  Osculati Ankerlijn met voorloopketting 30 meter
  Normale prijs € 35,95 € 33,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Overal waar je maar wilt je boot vastleggen doe je met een ankerlijn en een anker. Zo kun je heerlijk genieten van het deinen op de golven bij mooi weer. Let wel op dat je de juiste lengte ankerlijn gebruikt voor de diepte van het water. Bij rustig weer is een lijn van vier keer langer dan de diepte geschikt. Bij Nautic Gear hebben we ankerlijnen van 10 tot 40 meter lang. Ben je op zoek naar een langere lijn? Kijk dan eens in ons Ankerketting assortiment.

Ankerlijn met lood

Het voordeel van een ankerlijn met lood is dat deze een verzwaard gewicht heeft. Het loodkoord is gevlochten in de lijn. Om de ankerlijn en het anker naar beneden te laten of op te halen kun je een rol gebruiken. Deze vind je bij onze Anker accessoires. Al onze ankerlijnen worden geleverd inclusief kous, zodat je ze eenvoudig aan een anker kunt verbinden. We leveren de ankerlijn met lood onder andere in een versie met een handige opbergtas.

Ankerlijn kopen

Bij Nautic Gear kun je een ankerlijn kopen in een mooie neutrale kleur zoals blauw of wit. Bevestig tape of lintjes aan de lijn om te zien hoe diep deze het water ingaat. Onmisbaar bij een ankerlijn is natuurlijk een Scheepsanker! Gelukkig vind je bij Nautic Gear een ruim aanbod. Een anker en een ankerlijn kopen doe je eenvoudig online in onze webshop. We zorgen voor een snelle levering!