Scheepshoorn

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Bij onveilige situaties, zoals slecht zicht of een onoplettende tegenligger, is een scheepshoorn onmisbaar. Deze produceert een krachtig geluid met een lage frequentie, omdat lagere tonen beter worden opgemerkt. Nautic Gear heeft een ruim assortiment scheepshoorns, enkelvoudig of als set van twee. Een set bestaat uit een scheepshoorn met lage en één met een hoge frequentie. Verder kun je kiezen voor een elektrische of een handmatig te bedienen variant.

Scheepshoorn 12v

Door het lage voltage kan een scheepshoorn van 12v eenvoudig op de gangbare circuits voor de plezier- en beroepsvaart worden aangesloten. Voor gebruik op zee is het aan te raden om een variant te kiezen die op een afstand van plusminus 400 meter al goed te horen is. Een scheepshoorn uit ons assortiment heeft minimaal 100 en maximaal 120 decibel. Zo weet je zeker dat je wordt gehoord! Onze dubbele scheepshoorn van 12v uit ons assortiment heeft zelfs twee tonen, één op 393 Hz en één op 473 Hz.

Elektrische scheepshoorn

Als je boot van standaard elektrische circuits is voorzien is de aanschaf van een elektrische scheepshoorn een goed idee. Deze kun je met eenvoudige middelen aansluiten op de elektrische circuits van je boot. Ondanks het lage voltage van 12 volt produceert een elektrische scheepshoorn toch meer dan 100 Db geluid. Mocht je ondanks alle voorzorgsmaatregelen toch nog in aanvaring komen of over de kop slaan, dan bieden onze reddingsvesten uitkomst!

Scheepshoorn kopen

Nautic Gear is de complete watersportwinkel waar je niet alleen een scheepshoorn kunt kopen, maar eigenlijk alles voor je boot kunt bestellen. Als je vragen hebt, maakt onze klantenservice je graag wegwijs in ons uitgebreide assortiment. Wij kunnen je ook adviseren over andere onderdelen van je dekuitrusting. Profiteer van een snelle levering en bestel eenvoudig!