Biminitop

Biminitop

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Biminitop

Wil je zowel tijdens zonnige als regenachtige dagen lekker met je boot kunnen varen? Dan is een biminitop van Nautic Gear een uitstekende keuze voor u! Onze biminitops zijn gemakkelijk te bevestigen op alle open boten en opblaasboten. Om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, is de top in een handomdraai op te zetten of op te vouwen. Je kunt onze biminitop gebruiken als zonnetent voor de nodige verkoeling en schaduw tijdens de zomerperiode, of als bescherming tijdens regenachtige dagen.

Biminitop boot

Bij Nautic Gear vind je verschillende modellen en kleuren biminitops voor jouw boot. Voordat je een top besteld, is het belangrijk om de verlangde afmetingen te bepalen. In onze webwinkel vind je biminitops in de kleuren wit en zwart. Deze zijn voorzien van een stevig aluminium frame en een UV-bestendig doek. Wil je jouw boot naast biminitops ook nog voorzien van andere comfort verhogende accessoires? Bekijk dan ons comfort aan boord aanbod!

Biminitop onderdelen

Zijn jouw biminitop onderdelen aan vervanging toe? In het assortiment van Nautic Gear vind je verschillende onderdelen zoals zuignappen en bevestigingspinnen. Met onze zuignappenset kun je zonder te boren en te schroeven de biminitop op een stevige manier plaatsen. Het plaatsen van een biminitop is hierdoor erg snel en flexibel. Als je jouw vaarplezier wilt verlengen is het je aan te raden om je boot goed te onderhouden en kapotte biminitop onderdelen tijdig te vervangen.

Biminitop kopen

Heb je een variant gezien die je aanspreekt? Dan kun je in onze webwinkel voordelig een biminitop kopen. Kies de juiste afmeting en kleur en de biminitop wordt snel bij je thuis geleverd! Naast biminitops vind je in onze webwinkel een ruim assortiment aan dekuitrusting. Heb je nog vragen over het kopen van een biminitop? Je bent van harte welkom om langs te komen in onze showroom, daar staat vakkundig personeel voor je klaar om je verder te helpen. Ook kan je altijd bellen met onze deskundige klantenservice.