Dekdoorvoeren

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Zorg voor een waterdichte doorvoer van bekabeling van bijvoorbeeld zonnepanelen, antennes of navigatieverlichting met dekdoorvoer van Nautic Gear. Je kunt er onder andere voor kiezen om gebruik te maken van UV-bestendig nylon met een lange levensduur. Daarnaast is de dekdoorvoer geschikt voor kabels in diverse diktes. Wij leveren deze handige hulpmiddelen voor enkele en dubbele kabels. Dekdoorvoer is uitermate geschikt voor je boot, caravan of camper!

Dekdoorvoer RVS

Kies voor kwaliteit met dekdoorvoer van RVS. Dit hulpmiddel is vervaardigd uit het hoogwaardig rvs, waardoor het erg lang mee gaat. Daarnaast kan dit hulpmiddel uitstekend tegen water. Hierdoor is het uitermate geschikt voor op je boot. Werk hiermee je stroom aan boord en navigatieverlichting eenvoudig weg en uit het zicht. Bekijk het ruime assortiment van Nautic Gear aan dekdoorvoer rvs snel online. Profiteer van scherpe prijzen en een snelle levering!

Dekdoorvoer kopen

Je kunt bij Nautic Gear dekdoorvoer kopen in vele verschillende soorten en maten. Hierdoor zit er zeker een passend model voor jouw boot bij! Daarnaast leveren wij ook stopcontacten. Deze zijn handig te gebruiken bij de verlichting op een mast van een zeilboot. Wil je dekdoorvoer kopen maar weet je niet precies wat je nodig hebt? Neem dan vrijblijvend contact op met onze deskundige klantenservice. Zo profiteer je van advies op maat!