Boegrol

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Ben je op zoek naar een systeem voor een betrouwbare geleiding van je ankerketting? Bekijk dan ons ruime boegrol aanbod! In ons ruime assortiment vind je boegrollen in diverse groottes, materialen en afgestemd op verschillende ankers. Je hebt keuze uit ankerrollen met een rubberen of nylon schijf. Als je op zoek bent naar duurzaamheid dan is de nylon uitvoering een uitstekende keuze. Deze hebben een lange levensduur. Met een boegrol gooi je gemakkelijk het anker uit op dat ene plekje waar je heerlijk wilt genieten van de rust.

Boegrol RVS

Voor een optimale kwaliteit is elke boegrol gemaakt van RVS. Dit materiaal is een legering van ijzer, chroom, nikkel en koolstof. De combinatie van deze stoffen zorgt voor een optimale bescherming tegen roest. Dit maakt het uitermate geschikt materiaal voor maritiem gebruik. Daarnaast bieden wij ook een boegrol gemaakt van RVS AISI 304. Dit type staal bestaat uit 18% chroom en 8% nikkel. Deze legering heeft een mechanische treksterkte van 600 kilonewton en een hardheid van 175 HB tot 200 HB. Voor een veilige geleiding van je ankerketting gebruik je een boegrol gemaakt van RVS!

Boegrol kopen

Heb je een keuze gemaakt? Dan kun je in de webwinkel van Nautic Gear eenvoudig een boegrol kopen. Daarnaast vind je in ons ruime assortiment alle benodigdheden voor een complete ankeruitrusting. Zo bieden wij ook een anker boot. Zorg voor een comfortabele vaart met de dekuitrusting uit ons aanbod. Als je kiest om een boegrol te kopen in onze webwinkel profiteer je van scherpe prijzen. Wij zorgen ervoor dat het product snel wordt thuis geleverd. Dát is de service van Nautic Gear!