Steigerverlichting

Steigerverlichting
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Op = Op
  Steigerverlichting Solar Docklite Heavy Duty aluminium
  Normale prijs € 51,95 € 45,95
 2. Steigerverlichting Dock & Deck Thin Solar
  Normale prijs € 79,95 € 74,95
 3. Steigerverlichting Dock & Deck Ultra Solar
  Normale prijs € 66,95 € 62,95
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 4. Steigerverlichting Solar Docklite kunststof, 2 stuks voordeelset
  Normale prijs € 56,95 € 49,95
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 5. Op = Op
  Steigerverlichting Solar Docklite grijs, metaal
  Normale prijs € 47,95 € 42,95
  (Tijdelijk) niet leverbaar
Tonen als Foto-tabel Lijst

Met het verlichten van uw steiger of vlonder met steigerverlichting verbetert u de zichtbaarheid van uw steiger in het donker. Steigerverlichting helpt u bij het aan- en afmeren in het donker en markeert vaak het begin en einde van uw steiger. Daarnaast is een groot voordeel van steigerverlichting dat ook in het donker de steiger verlicht is wat de veiligheid verhoogd. Bij Nautic Gear leveren wij steigerverlichting van het merk Docklite. Deze verlichting is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo kunt u kiezen uit verlichting is een kunststof ABS behuizing maar is er ook steigerverlichting te kiezen in een aluminium of metalen behuizing.

Steigerverlichting Solar

De meeste steigerverlichting is voorzien van een zonnepaneeltje. Deze solar-types hebben het voordeel dat overdag de inwendige accu's worden opgeladen doormiddel van dag- en zonlicht. Het voordeel is dat u geen draden of bekabeling hoeft te trekken om de solar steigerverlichting van stroom te voorzien. De Solar steigerverlichting is dan ook overal te monteren. Niet alleen op steigers, maar ook op looppaden en hellingen. Een extra voordeel van de steigerverlichting solar is dat ze automatisch aan- en uit schakelen. Daarnaast zijn ze geschikt voor zoet- en zoutwater omgevingen en dankzij het zonnepaneel behoort het vervangen van batterijen tot het verleden.

LED Steigerverlichting

LED Steigerverlichting zoals we bij Nautic Gear verkopen heeft naast de voordelen van zonne-energie nog een ander voordeel: Een LED lampje verbruikt substantieel minder stroom bij een zelfde of zelfs hogere lichtopbrengst. Daarnaast gaat de LED lamp van de steigerverlichting vele malen langer mee waardoor u jaren lang van de steigerverlichting kan genieten. Alle types zijn voorzien van LED verlichting. De metalen steigerverlichting is zeer robuust en kan zelfs een autowiel verdragen. De kunststof varianten worden veelal toegepast op privé steigers. Worden de steiger veel belopen zoals in een jachthaven het geval is dan is een aluminium variant het overwegen waard. Wanneer u uw steiger uitgerust heeft met mooie steigerverlichting is dit misschien wel het goede moment om direct een paar stevige steigerfenders te kopen. Deze bescherm uw boot tijdens het aan- en afmeren aan uw prachig verlichte steiger! En voor een universele oplossing is een set stootwillen sterk aan te raden. Zo is uw boot bijvoorbeeld in een sluis altijd goed beschermd.

Nautic Gear levert al ruim meer dan 10 jaar watersportartikelen voor de pleziervaart. Ruim 10.000 watersporters beoordelen ons met gemiddeld klantentevedenheidscijfer van 9,3 en daar zijn we best trots op. Want wij helpen u niet alleen graag aan diverse watersportartikelen voor uw boot zoals een goed reddingsvest of een uitgebreid assortiment boot elektra, we geven ook graag een goed advies en helpen u bij het maken van de voor u beste keuze.

Steigerverlichting kopen, voordelig bij Nautic Gear

Wanneer u overweegt om steigerverlichting te kopen dan bent u bij Nautic Gear aan het juiste adres. Bij ons koopt u steigerverlichting met 2 jaar garantie en altijd voor de best en scherpst mogelijke prijs. Maar er zijn nog meer redenen om bij Nautic Gear uw steigerverlichting te kopen:

 • Voor cut-off tijd besteld, volgende dag in huis
 • Ruime keuze uit verschillende types steigerverlichting
 • Steigerverlichting in zowel kunststof als aluminium verkrijgbaar.
 • Haast? Bestel online en haal af bij oze vestiging in Veenendaal (mits op voorraad)
 • Royale retourregeling
 • Al vanaf een laag bedrag gratis verzending.

Vragen. Onze deskundige klantenservice helpt u graag!
Heeft u haast? Dan bieden wij de mogelijk na het plaatsen van een online bestelling deze af te halen bij onze vestiging in Veenendaal.