Drinkwaterfilter Jabsco Aqua Filta

Drinkwaterfilter Jabsco Aqua Filta

 • Drinkwaterfilter Jabsco Aqua Filta
 • Draaibare slangthules 13mm slangaansluting
 • Verpakking Jabsco Aqua Filta Drinkwaterfilter
 • Losse vulling Jabsco drinkwaterfilter Aqua Filta

€ 85,20

€ 68,25

(Tijdelijk) niet leverbaar

Stuur mij een e-mail zodra dit product weer op voorraad is
Laden...
Omschrijving

Het drinkwaterfilter Jabsco Aqua Filta zorgt ervoor dat uw drinkwater gezuiverd wordt van chloor, onaangename geurtjes, smaken en kleuren. In het filter wordt gebruik gemaakt van carbon dat met zilver is geïmpregneerd. Zo word bacteriegroei op het filterbed voorkomen. Het filterhuis is eenvoudig aan te sluiten vanwege de 180 graden draaibare 13mm slangaansluiting. Het drinkwaterfilter-huis is voorzien van een afsluitklep waardoor ook onder druk het losse filter gewisseld kan worden. Het filter wordt gemonteerd tussen de pomp en het tappunt (kraan).

Geadviseerd word het filter 1 tot 2 jaarlijks te vervangen. Losse filters zijn na te bestellen. Kies ook voor helder, smakelijk drinkwater en kies vandaag voor het Jabsco Aqua Filta systeem*. Dit filter word bij ons als set geleverd dus inclusief 1 filter.

 • Gratis verzending vanaf € 50,- (NL)
 • België € 7,95
 • Veertien dagen bedenktijd
 • Afhalen bij 2600 afhaalpunten (NL)
 • Afhalen bij 1400 afhaalpunten (BE)
 • 2 jaar Garantie

12086 klanten beoordelen Nautic Gear gemiddeld met een:

9.3
Wij helpen u graag!

Klantenservice: 0318 - 744755

ma-vr: 09:00 - 17:00

Details
 • Drinkwaterfilter met carbon
 • Voorzien van verdraaibaare 13mm slangaansluitingen
 • Verwijderd chloor en onaangename luchtjes en kleurtjes
 • Verhoogt de kwaliteit van uw drinkwater
 • Capaciteit: 14 L/min
 • Voorzien van afsluitklep
 • Afmetingen: 23x14x10 (HxDxB)
 • Gewicht: 500 gram
Extra informatie
Merk Jabsco
Kleur Zie foto
Geverifieerde Reviews

5 customers reviewed this product with an average of 9.6.

Goed product tegen een scherpe prijs Geplaatst door op 17 september 2021
Het filter voldoet aan onze verwachtingen. Gemakkelijk te installeren,wel hebben wij voor de pomp een groffilter geinstalleerd. Goede kwaliteit kunststof.
Snelle levering, een aanrader!
Schoon! Geplaatst door op 22 april 2021
Geen smaak, geen reuk, geen kwaadwillende beestjes! Wie wil dat niet?
Het zijn de mensen die het verschil maken Geplaatst door op 14 augustus 2020
Hi allen,

Enige tijd geleden was ik op zoek naar een aantal spullen aangezien ik bezig ben met een grote reit van mijn 40Ft zeilboot. Als je op het internet zoekt naar spullen kom je op veel plaatsen terecht, er is immers keuze genoeg, watersportzaken online zijn er te kust en te keur.

Maar ik had ook nog een aantal vragen en van sommige bedrijven hoorde ik niets of pas enig tijd later. Maar Nautic Gear regeerde al vrij snel en ik voelde me zeer serieus genomen. Zij konden me van goed advies voorzien en waren zelfs kritisch (en eerlijk) op sommige van mijn voorstellen en dat vind ik prettig.
Op een gegeven moment werd ik zelf gebeld door een van de medewerkers omdat hij even met mij wilde sparren over een aantal zaken. Uiteindelijk heb ik hun advies ter harte genomen en heb besteld wat zij mij aanraden.

In eerste instantie ging het om LED lampen (Allpa) voor mijn bakskisten en motor ruimte en hierna volgde de tweede bestelling; een Jabsco drukvat, een Jabsco drinkwaterfitler en een Jabsco drinkwaterpomp. Ook hier geld dat er steeds persoonlijk advies is geweest.
Als je goed zoekt dan zijn er ongetwijfeld bedrijven bij wie je het eventueel goedkoper kunt aanschaffen maar dit persoonlijk advies en contact is “onbetaalbaar”. Een goed service is heel veel waard, de communicatie is helder en duidelijk en ook de levering was erg snel. En ook een heldere website waar naast het product ook nog diverse informatie over de producten staan.

Voor een volgende bestelling, die er ongetwijfeld gaat komen, neem ik weer contact op met Nautic Gear. Als zij iets niet kunnen leveren zullen ze er alles aan doen om het ook proberen te leveren of met een alternatief te komen. Wat een service!

Het zijn de mensen die het verschil maken, niet de producten.
Mooie oplossing om altijd schoon water aan boord te hebben! Geplaatst door op 13 maart 2018
Dit filter met vervangingsmogelijkheid is een ideale oplossing om de potentiele vervuiling in je watertank en slangen af te vangen en altijd van schoon drinkwater gebruik te kunnen maken.
Een goed product voor uw geld. Waterkwaliteit staat bovenaan mijn lijstje. Geplaatst door op 12 maart 2018
Een goed product om uw water zuiver te houden. Snelle levering.
Schrijf uw eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. U kunt hier inloggen of registreren