Talamex Funtube

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Met een Talamex Funtube haal je maximaal waterplezier in huis voor een zeer aantrekkelijke prijs! Het binnenste van elke Talamex Funtube bestaat uit een zeer stevige binnenband met, afhankelijk van de maat, meerdere luchtkamers. De buitenhoes is gemaakt van ultra sterk polyester welke slijtvast is. Zeer populaire Talamex Funtubes zijn de 1-persoons Fire en Flash. Maar ook de twee persoons zijn erg in trek.

De Talamex funtubes zijn bij sommige modellen, ook verkrijgbaar als een handige voordeelset waarbij de sleeplijn en pomp inbegrepen zijn. Het is dus na aanschaf oppompen en varen maar!
Sommige modellen worden geleverd met een extra snelsluiting die ervoor zorgt dat wanneer u tijdens het varen van de Talamex Funtube zou afvallen de sleeplijn ontkoppeld wordt en de Funtube bij u achterblijft in het water en niet door de voorttrekkende boot meegenomen wordt. Dit is niet alleen een erg handige voorziening het creëert extra veiligheid!
Heeft u vragen over de aanschaf van een Talamex Funtube? Wij helpen u graag!

Enne.. Als nu de mussen van het dak vallen en u wilt snel over een funtube beschikken? belt u ons dan ook want na het plaatsen van uw bestelling kunt u in veel gevallen een Talamex funtube direct afhalen bij ons!