Talamex Greenline Visboot

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Ga helemaal op in de natuur met een hoge kwaliteit Talamex Greenline opblaasbare rubberen visboot! Deze is gemaakt van hoogwaardig en zeer PVC doek. Bovendien worden vele extra’s, zoals peddels, een reparatiekit, verstelbare zitbank en overdrukventiel standaard meegeleverd. Snel je Greenline visboot oppompen doe je met een elektrische 12 volt luchtpomp. Op de Talamex Greenline en andere boten van dit gerenommeerde merk ontvang je ook nog eens twee jaar garantie! Dát is de service van Nautic Gear.

Talamex Greenline visboot

Kwaliteit, betrouwbaarheid, stevigheid en comfort. Dat zijn kernwoorden die de Talamex Greenline visboot perfect omschrijven! Deze populaire opblaasboot is eenvoudig te vervoeren en wordt snel vaarklaar gemaakt. De verschillende afmetingen waarin de boten beschikbaar zijn, hebben ieder weer een andere buitenboordmotor nodig. In de uitgebreide omschrijving is deze informatie terug te vinden.

De Talamex Greenline visboot voldoet aan alle Europese eisen en richtlijnen en is door the Dutch Marine Inspection CE gecertificeerd!