Hitachi 12 volt Smart TV

Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. Hitachi 24HE2202 - 12 volt 24 Inch Smart LED TV - ChromeCast - WiFi
    Normale prijs € 338,95 € 310,00
    (Tijdelijk) niet leverbaar
Tonen als Foto-tabel Lijst

Gezellig in je camper of caravan tv kijken doe je met een Hitachi tv.. Doordat je de televisie gemakkelijk kunt inbouwen is deze overal te plaatsen. Met de satellietontvanger in de tv kun je onder andere Canal Digitaal en TV Vlaanderen ontvangen met een aangesloten satellietschotel. Via de HDMI of RCA tulp ingang kun je bijvoorbeeld een gameconsole aansluiten. De Hitachi tv heeft dan wel geen ingebouwde dvd-speler, maar wel ontzetend uitgebreide mSmart Functies en zelfs een ingebouwde Google ChromCast! Zo kun je altijd je favoriete streamingsiensten bekijken! De HitachiTV's beschikken over een Triple Tuner systeem en hebben daarmee zer brede ontvangst mogelijkehden!

Hitachi LED SMART LED tv 12 volt voor de boot

Geniet van het heldere beeld en de grote inkijkhoek van de Hitachi LED tv. Voor een tv van dit formaat is het geluid zeer goed. De 12 volt tv kan met de meegeleverde kabel aangesloten worden op een spanning van 12 volt . De tv is tevens voorzien van een 220 lichtnetadapter zodat je deze op het lichtnet kunt aansluiten. Het lage stroomverbruik van Watt geeft de Hitachi LED tv een interessant energielabel. het is een ideale tv voor gebruik aan boord van uw boot, jacht, camper, caravan en zelfs vrachwagen!

Hitachi tv kopen

Wil je graag eenHitachi tv kopen? Dat kan eenvoudig online bij Nautic Gear! Combineer de tv met een DVB-T antenne voor het ontvangen van Digitenne. Heb je nog vragen over de verschillende tv’s van Nautic Gear? Neem gerust contact op met onze klantenservice. De medewerkers staan voor je klaar met deskundig advies. Zo weet je zeker dat je de tv koopt die bij jouw camper of caravan past. Een Denson tv kopen doe je ook daarom bij Nautic Gear!

Nautic Gear is al meer dan een ruime decennia lang de specialist op watersportgebied. Heeft u specilaistisch advies nodig wanner het gaat om bijvoorbeeld Tv kijken aan boord van uw boot, sloep of zeilyacht? belt u dan met onze deskundige klantenservice medewerkers. Zij kunnen u helpen met het beantwoorden van uw vragen.