Mastervolt Solar Laadregelaars

Mastervolt Solar Laadregelaars
Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. Mastervolt Solar ChargeMaster SCM20 PWM laadregelaar
    Normale prijs € 95,50 € 79,95
  2. Mastervolt Solar ChargeMaster SCM40 PWM laadregelaar
    Normale prijs € 137,95 € 122,95
  3. Mastervolt MPPT laadregelaar max 720Wp, Solar ChargeMaster SCM25 MPPT
    Normale prijs € 262,95 € 238,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Een Mastervolt Solar Laadregelaar, ook wel PWM of MPPT regelaar genoemd, is onmisbaar wanneer u zonnepanelen aan boord heeft. Deze duurzame energiebron vergroot uw vrijheid op het water en is prima inzetbaar om uw accu’s in topconditie te houden. De Mastervolt Solar ChargeMaster laadregelaars halen maximaal rendement uit het vaak zeer onregelmatige aanbod aan zonlicht. Robuuste vermogenselektronica stemt de energie van de zonnepanelen af op de laadstatus van de accu’s.

Welke Mastervolt Laadregelaar?

Voor de kleine eenvoudige systemen biedt Mastervolt robuuste PWM (Pulse Width modulation) regelaars die geschikt zijn voor loodzuur accu's. Voor de kleinere systemen zijn de Mastervolt SCM20 PWM en de SCM40 PWM zeer geschikt.  Deze PWM regelaars zijn geschikt voor maritieme en mobiele toepassingen met negatieve aarding. Heeft u een Systeem met loodzuur of Gel accu's en 1 tot 2 (kleine) zonnepanelen? Dan is de SCM20 en SCM40 PWM van Mastervolt een uitstekende keuze! (controleer wel de technische specificaties of de laadregelaars uw panelen aan kunnen)

Voor de kleine en middelgrote systemen zijn er MPPT (Maximum Power Point Tracker) regelaars met geïntegreerde Maximum Power Point Tracker, die het maximale uit de zonnepanelen haalt. Voor dit systeem is de Mastervolt SCM-25 zeer geschikt. Dit model is geschikt voor loodzuur en Lithium Ion accu’s - in 12 V, 24 V en 48 V.Heeft u een Systeem met 1 tot 2 (grotere) zonnepanelen? Dan is de SCM-25 MPPT van Mastervolt een uitstekende keuze! (controleer wel de technische specificaties of de laadregelaar uw panelen aan kan)

Mastervolt Solar Laadregelaar kopen

Een mastervolt Solar Laadregelaar bestelt u voor een snelle levering bij NauticGear.nl! Zo hebben we bij Nautic Gear een Ruim assortiment aan Mastervolt artikelen en kunt u alles vinden wat u aan boord van uw Boot, Camper of Caravan nodig heeft. Heeft u nog geen zonnepanelen? Dan hebben wij bij Nautic Gear ook een ruim assortiment aan Zonnenpanelen voor een scherpe prijs.