Matervolt Acculader

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Met een Mastervolt Acculader zijn je accu's altijd en direct klaar voor gebruik! Vaart u in een kleine boot met 1 accu. Dan is de Easycharge acculader iets voor u. De 6 Ampere acculader is geschikt voor 12 volt terwijl de 10 Ampere Mastervolt acculader naast 12 volt ook geschikt is om 24 volt systemen op te laden! Beveiligd tegen kortsluiting of het omdraaien van de polen. De Mastervolt acculader Easycharge zit in een IP 68 waterbestgendige behuizing waardoor ze bestand zijn tegen de vochtige omstandigheden aan boord! Sluit u twee accu's of accubanken aan op de 10 A variant? Dan zal automatisch de leegste accu het eerst worden opgeladen! De nieuwste generatie Mastervolt acculaders is ook geschikt om een Litium accu op te laden. Maar ook geen traditionele lood/zuur accu of een AGM accu is geen probleem. Op zoek naar een grote acculader van Mastervolt waar u meer dan 1 accu of accubank mee kunt opladen? Dat is geen enkel probleem. De range Chargemaster acculaders is verkrijgbaar tot laders met een vermogen van 100 ampere en 3 uitgangen! Op dezxe acculaders zit een handig display waarop u direct de belangrijkste gevens kunt monitoren!

Mastervolt Chargemaster Acculader

De Mastervolt Chargemaster acculader is er zowel voor 12- als voor 24 volt systemen en heeft een IP23 beschermingsclassificatie. Daarmee zijn de geschikt om op alle schepen te worden toegepast.
De Chargemaster is beste acculader met de beste prijs/kwaliteitsverhouding. De afwerking is prachtig en aan alles is gedacht: Trekontlasting voor de bekabeling. Stevige en robuuste behuizing en een laadcyclus die over- of onderladen voorkomt. Geschikt voor het laden van Litium, Gel en AGM accu's. Door de multivoltage ingang is de Mastervolt Chargemaster acculader overal ter wereld te gebruiken! En dat is heel handig voor de schippers onderons die Engeland aandoen, of misschien wel een wereldreis willen maken!
Kom je oplaadpower tekort? Dan kun je de Chargemasters parallel zetten voor Extra power! Daarnaast zijn de chargemaster acculaders van mastervolt geschikt voor het Mass bus systeem van mastervolt. Handig wanneer u uw installatie zou willen uitbereiden!
,/br>Bent u op zoek naar een nieuwe, uitstekende acculader? Dan is de keuze voor een mastervotl acculader snel gemaakt!

Mastervolt Acculader en Omvormer

Met de keuze voor een Mastervolt Acculader en omvormer in 1 apparaat gaat u voor maximaal comfort aan boord.