Met een Camping Tv kijk je ook op vakantie onstpannen TV

Wil je op vakantie gezellig met het gezin en vrienden je favoriete programma’s kijken? Dan biedt een camping tv uitkomst! Deze heeft een compact formaat met een geringe dikte. Bij Nautic Gear kun je kiezen uit verschillende inchmaten:

 • 16”
 • 19”
 • 20”
 • 22”
 • 24”

Het voordeel van een camping tv is dat deze op het zeer geringe voltage van 12 volt uitstekende HD beeldkwaliteit levert. Wij hebben een ruim aanbod met verschillende topmerken als Alphatronics, Avtex en Nikkei Mobile tv.

Camping tv satelliet

Het bereik is niet op alle standplaatsen even goed. Een camping tv met satelliet heeft altijd een goed signaal. Hiermee kun je gemakkelijk binnen enkele seconden alle beschikbare kanalen laden. In ons ruime assortiment vind je ook camping tv’s die standaard digitale signalen van de antenne kunnen opvangen. Daarvoor heb je wel een Cam-module van Digitenne of Canal Digitaal nodig die toegang geeft. Ook deze bestel je eenvoudig in onze winkel!

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. SMART TV!
  Nikkei Mobile NL22MSMART 12 volt TV 22 Inch SMART TV en Gratis Stabilisator
  Normale prijs € 318,95 € 300,00
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 2. Avtex L199DRS PRO 12 volt 19 Inch TV met DVB-S/S2, DVB-T/T2 en DVD-Speler
  Normale prijs € 598,95 € 540,00
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 3. Avtex L219DRS PRO 12 volt 22 Inch TV met DVB-S/S2, DVB-T/T2 en DVD-Speler
  Normale prijs € 558,95 € 499,00
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 4. Avtex L249DRS-PRO 12 volt 24 Inch TV met DVB-S/S2, DVB-T/T2 en DVD-Speler
  Normale prijs € 628,95 € 580,00
  (Tijdelijk) niet leverbaar
Tonen als Foto-tabel Lijst

Camping tv kopen

Nautic Gear is de online winkel waar je een camping tv kunt kopen die van alle gemakken is voorzien. Al onze tv’s beschikken over meerdere aansluitmogelijkheden zoals USB en HDMI. Verder zijn veel modellen uitgerust met een ingebouwde DVD-speler aan de zijkant die nauwelijks ruimte inneemt. Zo kun je met weinig apparatuur je eigen films, series en zenders bekijken. Wil je een camping tv kopen en deze beschermen tegen piekspanningen, dan bestel je net zo eenvoudig een stabilisator in onze webshop. Nautic Gear zorgt voor een snelle levering en hanteert scherpe prijzen!

Camping tv 12v

Je hoeft niet in te leveren op kwaliteit met een camping tv van 12v. De verschillende led tv’s in ons ruime assortiment leveren allen een uitstekende HD beeldkwaliteit. Zo hoef je niets te missen van je favoriete serie of tv-programma. Op druilerige dagen kun je met wifi aan boord ook al je vakantiepret delen met de rest van de wereld. Alle camping tv’s van 12v beschikken over meerdere aansluitmogelijkheden zoals USB en HDMI. Dat zorgt voor veel gemak. Zoek je nog meer comfort aan boord? Dan zit je goed bij Nautic Gear!

Camping tv met dvd

Wil je alle gemakken van thuis aan boord? Dat kan op een camping tv met dvd speler ingebouwd. Na een lange dag op het water is het heerlijk om ontspannen een film te kijken in de kajuit. Ook lekker eten is geen probleem. Je kunt uitstekend koken aan boord met de juiste benodigdheden uit ons ruime assortiment. Heb je geen signaal voor je tv met een satelliet? Dan kun je altijd nog op je camping tv met dvd speler een film kijken. Met Nautic Gear ontbreekt het je aan niets!